banner564

Piyasa karmakarışık

Yeni sezon öncesinde kadrolarını oluşturmaya başlayan takımlar, futbolcu ve kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor

Piyasa karmakarışık
banner598

 Bonservisi Yenicami’de bulunan ancak geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Göçmenköy’de geçiren orta saha oyuncusu Buğra Barın, Cihangir ile anlaştı. 

Öte yandan Fırat Ersalan ile her konuda anlaşan Yenicami, oyuncunun bonservisinin bulunduğu Cihangir’in cevabını bekliyor. Kartal, ayrıca Cihangir’e Fırat için Eray Osman Halil, Behiç Kum ve Okan Göktürk’ü önerdi. Cihangir Behiç ile anlaşamazken, diğer oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Yenicami ile Çıdamlı anlaşamadı
Bonservisi Yenicami’de, satın alma opsiyonu ise Doğan Türk Birliği’nde bulunan İbrahim Çıdamlı ile siyah beyazlılar anlaşamadı. Yenicami, Çıdamlı’yı kadroda düşünmezken, yıldız oyuncu için Girne Halk Evi’nin devreye girdiği öğrenildi.

Kartal Ebuka’yı gözden çıkardı
Yüksek maliyeti sebebiyle Yenicami’nin gözden çıkardığı John Ebuka Okoye için şampiyonluğun güçlü adayları harekete geçti. Şu an Portekiz’de denenen Nijeryalı golcünün Temmuz başında adaya gelme ihtimalinin çok yüksek olduğu ve son şampiyon Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği’nin John için Yenicami’nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Yenicami, gelecek olan teklifler karşısında kendi lehine en iyi kararı verip John’u satacak.

Ebuka için DTB de devrede
Öte yandan John Ebuka için devreye giren Doğan Türk Birliği, takımdan ayrılma kararı alan Hasan Kanlı’yı takas olarak Yenicami’ye önerdiği bilgisi edinildi. Anlaşılması durumunda Yenicami, John’a karşılık Hasan Kanlı + belli bir miktar para elde edecek.

Yenicami, stoper arayışlarını sürdürüyor 
Siyah beyazlılar, Türk Ocağı’ndan Bilal Ceylan, Gençlik Gücü’nden Gökhan Özer ve Doğan Türk Birliği’nden de Hasan Kanlı’yı transfer listesine alırken, görüşmeler devam ediyor. Türk Ocağı’nda henüz olağanüstü genel kurulun yapılmaması Bilal transferini askıya alırken, Gökhan Özer için de Gençlik Gücü’nün Yenicami’den 80 bin TL kiralık ücreti istediği öğrenildi. 60 bin TL + önümüzdeki sezon için Gökhan’ın satın alma opsiyonunu talep eden Kartal, Gençlik Gücü’nün olumsuz cevabına takıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474