banner564

Polemitya sürprize yer vermedi 4-0

Kümede kalma mücadelesinde 6 puanlık bir maça çıkan Binatlı, Değirmenlik takımını farklı mağlup ederek bu yolda büyük bir avantaj sağladı

Polemitya sürprize yer vermedi 4-0
banner598
YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.
HAKEMLER: Fehim Dayı-Cem Öksüoğulları-Engin Akkagün
BİNATLI: Ercan-Emek-Kadir-Ayhan-Musa-Chinso Offor-Aleandry(Ligde ve kupada hiçbir iddiası olmayan D.Türk Birliği, Kehinde dk.71)-berkem(Abdullah Dk.52)-Devrim-mehmet-Sertaç(Erencan dk.77)
DEĞİRMENLİK: Çayan-Haşim-Burçin-Rifat-Yusuf-Uğur-Samba-Fehim-Yaşar(Emre dk.6)-Ümitcan-Miranda
GOLLER: Dk.17 ve 70 Chinso Offor dk.54 Aleandry dk. 88 Emek(pen)(BİNATLI)
K.KART: Samba Dk.68(Değirmenlik)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Binatlı konuk ettiği Değirmenlik’i 4-0 yenerek haftayı 3 puanla kapadı.
 15. dakikada gelişen Değirmenlik atağında Miranda’nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ümitcan topu dışarı atarak takımı adına mutlak bir gölü kaçırmış oldu. 
 17. dakikada Emek’in kullandığı kornerde kale önünde iyi yükselen Chinso Offor kalecinin de çıkmamasından yararlanarak rahat bir kafa vuruşu ile Binatlı’yı 1-0 öne geçirdi.
 32. dakikada Değirmenlik takımının rakip ceza alanı dışından kazandığı serbest vuruşu Haşim kullandı. Vuruşunda kaleci Ercan mükemmel uzandı ve topu kornere atarak tehlikeyi önledi.
 53. dakikada Binatlı’dan Devrim’in pasında Musa ceza alanına girdi müsait pozisyondaki vuruşunda top üstten az farkla dışarı gitti.
 54. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada sol taraftan gelişen Binatlı atağında defanstan seken topa vuran Alexandry oldu. Defansa da çarpan top ağlara gidince Binatlı skoru 2-0 yaptı.
 68. dakikada rakibi Musa’ya faul yapan Samba ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 70. dakikada Alexandry’nin sağ taraftan getirdiği topu Chinso Offor ağlara yollamakta zorlanmadı ve Binatlı’yı 3-0 öne geçiren golü attı.
 82. dakikada Binatlı’dan Musa rakip ceza alanı dışından sert vurdu, top yan direğin yanından dışarı gitti. 
 88. dakikada değirmenlik takımından Haşim rakip futbolcu Chinso Offor’u ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emek maçın da skorunu belirleyen golü attı. 
Bİnatlı = 4 Değirmenlik= 0
 A-2 gençler maçını Binatlı gençleri 12-2 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474