banner564

Protokol yenilendi

Protokol yenilendi
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile Yakın Doğu Üniversitesi Fitness Merkezi arasında protokol imzalandı.
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben ile Yakın Doğu Üniversitesi Spor Salonu ve Fitness Merkezi Müdürü Turgut Zabit’in imza koyduğu protokol dün imzalandı.
Protokole göre Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği üyeleri Yakın Doğu Üniversitesi Fitness Merkezini ücretsiz olarak kullanacak. 
Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulesi'ni kullanmak isteyen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği üyeleri spor kulesi ücretinden indirimli faydalanacak.  İndirim Yakın Doğu Üniversitesi çalışanlarına uygulanan indirimle aynı olacak. 

Oben: İşbirliği devam ediyor
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben protokol töreninde yaptığı konuşmada yıllardır Yakın Doğu Üniversitesi ile devam eden işbirliğinin bu yıl da devam edeceğini söyledi. Oben, Yakın Doğu Üniversitesi yetkililerine sağlanan bu imkanlar ve ayrıcalıklardan dolayı teşekkür etti.

Zabit: Spor yazarlarını salonda da görmek bizi mutlu ediyor
Yakın Doğu Üniversitesi Fitness Müdürü Turgut Zabit ise yapmış olduğu konuşmada Kıbrıs Türk Spor Yazarlarını  sadece gazetelerde ve televizyonlarda değil salonlarda da görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek Yakın Doğu Üniversitesi olarak her zaman spor yazarlarının yanında olduklarını söyledi.
Protokol imza töreninde Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Atamtürk ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Burhan Gürkan da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474