banner564

Vadili’de arsa dağıtımı iptal

‘Onurumuz kırıldı’ Vadili’de kırsal kesim arsa dağıtımı iptal edildi, vatandaş öfkelendi

Vadili’de arsa dağıtımı iptal
banner598
Hükümetin Yeşilköy’de yaşanan sorun nedeniyle Vadili’deki kırsal kesim arazi dağıtımını ertelemesi, beklenti içerisindeki köy sakinlerinin tepkisine neden oldu.
“Gençlerin onuru kırıldı” diyen Vadili sakinleri, parti yetkilileri kadar, kırsal kesim arsası dağıtılmasına karşı çıkan kesimleri eleştirdi.
UBP örgüt başkanı Eriş Çoban dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün saat 17.00'de yapılacak olan Vadili kırsal kesim arsası dağıtım töreni yaşanan son hadiseden sonra herhangi bir taşkınlığın yaşanmaması adına seçim sonrasına ertelenmiştir. Siz değerli halkımıza saygı ile duyurulur” dedi
Eriş Çoban’ın paylaşımına gelen tepkiler: 
 
Niyazi Özer: The end

Murat Şimşek: Hamile olan eşimin hayallerinin yok olmasına sebep olanlara Allah’tan tek tek dileğim acıların en büyüğünü yaşamalarıdır.

Mahmut-Döndü Özer: Yazıklar olsun 5 senedir bugün, yarın gençliği oyaladınız vermeyecekseniz verilmeyecek deyin bu gençlik bilsin bu memleketten göç etsin.

Gökhan Üzüm: Hiç şaşırmadım… 

Niyazi Özer: Bu bir yanlış. Derhal bu yanlıştan dönülmeli ve bugün bu işe son nokta konulmalıdır.

Ismail Üzüm: Sebep olan kar zil taksın

Niyazi Özer: Bu yapılan büyük hatadır. Böyle bir hatayı köyü yöneten muhtar bile yapmaz.

Yasin Süygün: Suriyeli kadar değerimiz yok… Hele ki Vadili’de…



Mustafa Çeto: Buna sebep olanlar Allahından bulsun diyorum... Ama gün gelir devran döner... Başkan sen elinden geleni yaptın sağ olasın.

Bayram Zeka Ersalan: Yağma Hasan’ın böreği; bu kadar zaman akılları neredeydi ama seçim var ve yatırım…

Engin Elçioğlu: Şimdi tam olarak anlamadım verilmeme sebebi nedir, neyin taşkınlığı çıkacak.

Ayhan Özer: Dün Yeşilırmak’ta kavga çıkmış burada da çıkar misali ertelenen bir durum gomma…

Engin Elçioğlu: Böyle saçmalık mı olur kardeş, eğer; öyle bir şüphen varsa ara polisi gelsin tedbir alsın ki bence gerek yok köyümüzün insanı sağduyuludur.


Ali Gürtaç: Ne biçim memleket ne biçim yönetim bize gelince bu böyle olur her zaman biz…

Ali Aktaş: Bütün adaya verilirken bizim köye neden kırsal kesim arazisi verilmiyor abi aradaki yiyiciler istediklerini mi yiyemediler acaba seçim öncesi verilmeyen seçim sonrası hiç verilmez.

Tayfun Taykut Bullici: 2006 yılında Vadili köyüne damat geldim. 2006 yılından 2009 yılına kadar nişanlı kaldım arsa verecekler diye dedim ki düğün yapalım da verecekler sene 2017 tamı tamına 11 yıldır bekliyoruz. Çocuğum 5 yaşında bu defa şeytanın bacağını kırdık dedik bu defada bu. Bunlara sebep olanları Allah’a havale ediyorum bunca insanın umudunu ve hevesini kırdıkları için.

Orsan Ülgener: Bir oyu bile hak etmiyorlar bu resmen düzenbazlık…

Ahmet Uzun: Ne be arsa dağıtıp kavga mı edecekler, yok o hak etti yok bu hak etmedi bırakın yahu bu kafaları muhalefeti yaptırmaz görmediniz dağıtılan yerlerin halini neler çıkardılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473