banner564

Sabah idman akşam gezi

Yeni sezon hazırlıklarını İzmir’de sürdüren Hakemler hem çalışıyor hem eğleniyor

Sabah idman akşam gezi
banner598
Gökmen Bolkan-KTSYD/İzmir
Kıbrıs Türk Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği ile Merkez Hakem Kurulu tarafından birlikte organize edilen İzmir Balçova kampı devam ediyor. Günde çift idmanla sezona hazırlanan hakemlerimiz iyi bir hazırlık dönemi geçiriyorlar. Yoğun kondisyon çalışmaları ile geçen idmanların ardından  sosyal aktivitelerle de kaynaşma fırsatı bulan hakemlerimiz dün İzmir'in iki turistik yerleşim yeri olan Çeşme ve Alaçatı'yı gezip  görme fırsatı buldular. Yoğun geçen idmanların yanında bu sosyal aktiviteyle deşarj olma fırsatı yakalayan hakemlerimiz gezi ile moral kondisyonunu da iyi tutmaya çalışıyorlar. 
İdmanların yanı sıra hakemlerle de sık sık toplantı yapan MHK yöneticileri hakemlerin sorunlarını dinleyip görüş alışverişinde bulunuyorlar.  

Belediyeyi Ziyaret 
İzmir Balçova Belediye Spor Tesisleri’nde kondisyon çalışmalarını sürdüren hakemlerimiz bugün İzmir Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'ya nezaket ziyaretinde bulunacaklar. Dernek başkanı Mehmet Özbilgehan kendilerine spor tesislerini açıp kullanımlarına veren İzmir Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'ya teşekkür amaçlı bu ziyareti yapacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet ilker
mehmet ilker - 4 yıl Önce

Bu ulkede yazan cok tutan yoä

k.Öyle Bir devrialemdeyizki vurdumduymazlik basini aldi gidiyor.Ne hukumeti sallayan var nede kanunlarini

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473