banner564

Şampiyon sezonu açtı

Mağusa Türk Gücü yeni sezon hazırlıklarına Bedis ormanında yaptığı koşu ile başladı

Şampiyon sezonu açtı
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Ali Oraloğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular cross antrenmanı yaparak sezonu açtılar.

Ali Oraloğlu: Resmi açılış 1 Ağustos’ta
Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu yaptığı konuşmada takım olarak resmi açılışın 1 Ağustos’ta, hazırlık maçlarının da 15 Ağustos’ta başlayacağını ve takım olarak Ağustos sonu kampa gideceklerini söyledi. Oraloğlu bu sezon beklentilerinin çifte kupa olduğunu söylerken sezonunun sakat oyuncu olmadan geçmesi temennisinde bulundu.

“Çok fazla transfer yapmayacağız”
Transferler hakkında da bilgi veren Ali Oraloğlu, Victor ile anlaştıklarını ve kendisinin kişisel problemlerini çözmesini beklediklerini söylerken Kabore ise kendilerinden haber beklediğini söyledi. Yerlİ transfer konusunda da Can Özoy ile anlaştıklarını fakat Mormenekşe Kulübü ile anlaşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini söyledi. Takım olarak çok fazla genç oyunculara sahip olduğunu söyleyen Oraloğlu gençleri de bu sezon kullanmak istediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474