banner564

Satrançıların anlamlı günü

Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Girne Bölgesi 5. Satranç Turnuvasının 16. Tur Maçları, yaşamları boyunca Kıbrıs Türk Toplumunun gelişimine, halkın mutluluğuna katkı koyan, insan sevgisini önde tutan Ziya Rızkı, Dr. İsmet Avcıoğlu, Gözel Halim, Dr. Salih Miroğlu anısına oynandı.

Satrançıların anlamlı günü
banner598
 Turnuva  maçları oynanmadan önce yapılan konuşmalar ile anılanlar gençlerimize anlatıldı. Ertuğrul Apakan Spor Salonunda yapılan  törene satrançılar yanında  çok sayıda anılanların   akrabaları ve sevenleri katıldı. 

Haftanın takımı unvanı…
Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı  onaltıncı turda beş  puan farkla rakiplerini yenen Girne Akay Optik Satranç Takımı en çok puan kazanan  takım olarak haftanın takımı ünvanını kazandı. Bu başarıda yenilgi almayan , yetenekli takım oyuncuları Erhan Özben, Denktaş Karamahmutoğlu, Ege Özben, Enis Enisiz etkili oldu.

Başarı umudu haftaya kalan satranç takımları
Haftayı yenilgi ile kapatan şampiyonluğun güçlü takımı  BSW Computer   Satranç Takımı,Çatalköy Belediyesi  Satranç Takımı,  Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı , Emekli  Subaylar Derneği  Satranç Takımı ile Dimes  Satranç Takımında umutlar haftaya kaldı. Sona yaklaşırken mücadelenin giderek zorlaştığı  2015 Girne Satranç Turnuvasında heyecan gittikçe artmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474