banner564

Serdarlı kapkara 4-2

Play-out mücadelesinde son maça Çetinkaya’nın 1 puan gerisinde giren Serdarlı, kazanmasına rağmen bir alt lige düşmekten kurtulamadı

Serdarlı kapkara 4-2
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Serkan Durmaz-Mehmet Ekşici-Ferhat Tuna
SERDARLI: Çağatay-M.Kanat(İrfan dk.72)-H.Taşı-İsmet-Kaan(Erdoğan dk.80)-Salih Küçükoğlu-İ.Kabore(Mustafa dk.75)-Ali Küçükoğlu)-Adeleke-Ümit-H. Bahtıkara
B.BAĞCIL: Türkkan-Zihni(Kamil dk.86)-Kadir-A.Zaifoğlu-Kaan-Raşit(Zeki dk.86)-Gökhan-Raif-Zekai-Sabri-Amani
GOLLER: Dk.4, dk. 33 İ.Kabore, dk.45 Adeleke, dk.70 Salih Küçükoğlu(SERDARLI)
Dk.64 Raif, dk. 90 Amani(B.BAĞCIL)
KARTLAR: Dk.28 H.Taşçı(SERDARLI- kırmızı kart)

Abdullah ZAİFOĞLU
Çetinkaya karşısında aldığı hükmen mağlubiyetten sonra, sahadan çekilmesi ve 3 puanının silinmesiyle zor durumda kalan Serdarlı beklemediği bir şekilde Birinci Lig’e düştü.
4. dakikada gelişen Serdarlı atağında Ali Küçükoğlu’nun getirdiği topu sol taraftaki müsait pozisyondaki İ.Kabore’yi gördü. İ.Kabore de yerden düzgün bir vuruşla Serdarlı’yı 1-0 öne geçirdi. 
28. dakikada Serdarlı defansının arkasına atılan uzun topta topla buluşan Raif’i Serdarlı’dan H.Taşçı düşürdü. Bu pozisyonda orta hakem H.Taşçı’ya önce sarı kartını gösterdi. Daha sonra yan hakemin ikazıyla direkt kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi.
33. dakikada Serdarlı’dan H.Bahtıkara’nın kullandığı korner atışında İ.Kabore kale önünde çok iyi bir kafa vuruşu ile topu ağlara yollayınca skor 2-0 öne geçirdi.
 45. dakikada Serdarlı takımından Ali Küçükoğlu yine topla birlikte b:bağcıl ceza alanına kadar girdi. Pasında topla buluşan Adeleke sert ve düzgün vurarak topu ağlara yollarken skor da 3-0 oldu. Bu golde top yırtık olan ağlardan dışarı gitti.
 64. dakikadaki B.Bağcıl atağında Amani’nin pasında Raif’in vuruşu kaleciden döndü. Bu topa bir kez daha vuran Raif skoru 3-1 yapan golü attı. 
 70. dakikada gelişen Serdarlı atağında Adeleke’nin vuruşu kaleci Türkkan’dan döndü. Dönen topa Salih Küçükoğlu vurdu ve skor 4-1 oldu.
 90. dakikada B.Bağcıl’dan Raif’in sol taraftan kale içerisine kestiği topa arka direkte ayak koyan Amani maçın skorunu tayin etti. Serdarlı 4 B. Bağcıl 2
Bu skorla Serdarlı Süper Lig’e veda etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474