banner564

Seri yakalarsak şampiyon oluruz

Yenicami Teknik direktörü Sedat Devecioğlu, takım oalrak ikinci devreye iyi hazırlanmak istediklerini kaydetti

Seri yakalarsak şampiyon oluruz
banner598

 K-Pet Süper Ligi’nde ilk devreyi Mağusa Türk Gücü’nün 2 puan gerisinde 33 puanla ikinci sırada tamamlayan Yenicami ikinci devreye yönelik çalışmalarına perşembe günü başlayacak.

Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, yaptığı açıklamada yeni yıl sonrasında yönetimle ilk yarıyı değerlendireceklerini ve ona göre yol haritası çizeceklerini açıkladı.
Sedat Devecioğlu ikinci yarıda ilk yarıda yakaladıkları 8’de 8 lik seriyi ikinci yarıda da yakalamaları durumunda şampiyon olabileceklerini ifade ederek, bunun için ikinci yarıya daha sıkı hazırlanacaklarını söyledi.
Salih Güvensoy’un sezon başında şanssız bir şekilde sakatlandığını ve kendileri ile olamadığını belirten Devecioğlu, Salih’in iyileştiğini ve ikinci yarıda kendileri ile birlikte olacağını söyleyerek, “Salih’in olması bizim için büyük bir kazanç olacak” dedi.

Perşembe top başı yapıyoruz
Sedat Devecioğlu Perşembe günü oynadıkları Türk Ocağı maçı sonrasında takıma izin verdiklerini ve Perşembe günü ikinci devrenin ilk antrenmanına başlayacaklarını kaydetti.
İkinci devreye yönelik kampı 7-13 Ocak tarihleri arasında yurtiçinde planladıklarını ifade eden Sedat Devecioğlu, bu süreç içinde takım olarak hazırlanabildikleri kadar iyi hazırlanmak istediklerini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474