banner564

Seriyi devam ettireceğiz

Pazar günü Esentepe’yi konuk edecek Yenicami’de hedef kazanıp 4’te 4 yapmak

Seriyi devam ettireceğiz
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-Pet Süper Lig’in 4. Haftasında Esentepe’yi ağırlayacak Yenicami,  maçtan 3 puanla ayrılarak 4’te 4 yapmak hedefinde.  Karşılaşma ve takımın genel durumuyla ilgili Yenicami’nin başarılı teknik direktörü Sedat Devecioğlu Diyalog Gazetesine açıklamalarda bulundu. 
Süper Kupa’yı ve sezonun ilk 3 karşılaşmasını kazanarak başladıklarını belirten Sedat Devecioğlu, takımdaki genel havanın olumlu olduğunu belirtti.
Seriyi devam ettirme niyetinde olduklarını söyleyen Devecioğlu özgüven seviyelerinin üst düzeye ulaştığını söyledi.  

Kayıpsız devam etmek istiyoruz
Salih Güvensoy’un sakatlığının devam ettiğini ve cezalı olan Keneth’in karşılaşmada yerini alamayacağını belirten başarılı teknik adam bu engeli de kayıpsız atlamak istediklerini vurguladı.
K-Pet Süper Lig’in bu sezon daha da zor bir lig haline geldiğini, artık tüm ekiplerin takım savunmasını yapmakta başarılı olduğunu söyleyen Devecioğlu, bu sebepten dolayı özellikle şampiyonluğa oynayan ekiplerin daha yaratıcı, hızlı, kompakt ve efektif oynamak zorunda olduğunu sözlerine ekledi.

Meyveleri topluyoruz
Devecioğlu, 2010 yılında altyapıda başlattıkları çalışmaları her geçen gün geliştirdiklerini alt yapıyı kurup oraya bakmayı bırakmadıklarını ve alt yapının futbolun en önemli dinamiklerinden biri olduğunu söyledi. Şu an takımın önemli isimlerinden Mehmet Altın’ın 1997 doğumlu olmasına rağmen 3 şampiyonluğu olmasına dikkati çeken Sedat Devecioğlu, 18 kişilik kadrolarında 20’li yaşların hemen başında ya da altında 6 civarı oyuncu bulundurduklarını açıkladı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474