banner564

Triatletler Karpaz’da çalıştı

Yüzme, bisiklet ve koşuda faaliyet gösteren triatletler, 19-21 Haziran tarihleri arasında Karpaz’da kamp yaptı

Triatletler Karpaz’da çalıştı
banner598
Ülkemizde triatlon branşında faaliyet gösteren triatletler, Karpaz’da kamp gerçekleştirdi. Spor Dairesi ve Tüfekçispor’un katkılarıyla Karpaz’da hazırlık kampı yapan 32 triatlet, günde çift idman yaptı. 
Sabah bisiklet süren tiratletler, akşamları yüzme antrenmanı yaptı. Boş zamanlarda sosyal faaliyetlere katılan sporcular, verimli bir kamp geride bıraktıklarını ve bu tip etkinlikleri yılın belirli dönemlerinde yapacaklarını söylediler. 
Sabah ve akşam olmak üzere çalışan sporcular, kampın verimli geçtiğini ve kendilerine bu imkânı sağlayan Tüfekçispor ile Spor Dairesi’ne teşekkür etti.     

Karpaz kampına katılan sporcular şöyle:
Furkan Eryiğit, Enver Soyel, Nicola Enginsoy, İnsel Üstüner, Mustafa Cevdet, Yankı Karadağlı, Emre Özbilge, Şahin Oğluekiz, Buğra Korahan, Murat Mehrubeoğlu, Umut Şen, Ekrem Kaide, Mehmet Korkut, Pembe Abahorlu, Cemal Şevket, Caner Aspava, Ali Dükyancı, Sermet Buran, Kerem Güneşer, İmer Güvener, Berkay Ramiz, Serkan Yürür, Duygun Yurteri, Gülşen Tokaç, Mehmet Açıkgün, Fezile Işık, Altan Yavuz, Doğukan Tüfekçi, Batıkan Tüfekçi, Kasan Karşılı, Bülent Çıraklı, Hüseyin Zekioğluları.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473