banner564

File’de yıldızlarımız Türkiye finalinde

Türkiye Yıldızlar Şampiyonası Final Grubu müsabakalarında yer alacak olan KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Erkek Takımı bugün sabah hava yolu ile Ankara’ya hareket edecek.

File’de yıldızlarımız Türkiye finalinde
banner598
Grup ve Yarı Final Müsabakalarını yenilgisiz tamamlayan ve yaptığı 7 karşılaşmayı da kazanan yıldızlarımızı final grubunda çok zorlu rakipler bekliyor.
23-28 Haziran tarihlerinde Ankara Beştepe Spor Salonu’nda oynanacak olan final grubu müsabakalarına 16 takım iştirak edecek. 4 torbadan yapılacak kura çekiminde takımlar 4 erli grublara ayrılacak. Grublarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek final hakkını elde edecek. 
Yaklaşık 600 takımın mücadele ettiği Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda önce bölgesel müsabakalar oynandı. Daha sonra oynanan grub müsabakaları ve yarı final müsabakaları sonucunda son 16 takım belli oldu. Final Grubu’nda mücadele edecek olan takımlar ve torba numaraları şöyle belirlendi;
Antrenörlüğü Erdinç Serdahoğluları’nın yaptığı yıldız erkek takımımızda 12 sporcu yer alıyor. Takım kaptanı Boran Yıkıcı grup ve yarı final karşılaşmalarında gösterdiği performans ile Türkiye Kulüpleri tarafından yakın takibe alınarak final karşılaşmalarında da izlenecek. 

1. Torba Galatasaray, Arkasspor, İstanbul BŞB, ESSPOR
2. Torba Ziraat Bankası, Halk Bankası, Fenerbahçe, Milli Piyangolar 
3. Torba Beşiktaş, Ankara TVF Lisesi, Tofaş, İST Okyanus Koleji
4. Torba Kıbrıs, Alanya Bahçeşehir Koleji, Kayseri Melih Gazi, Malatya Ordusu 

Kaya: Yıldızlarımız şu ana kadar KKTC voleybolunu grup ve yarı final müsabakalarında gösterdikleri performans ve ortaya koydukları mücadele ile başarıyla temsil etmişlerdir. Final grubu müsabakalarından da çok zorlu ve voleybol da ekol olmuş takımların alt yapıları ile oynayacakları karşılaşmalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tamdır.12 tane pırıl pırıl gencimiz özellikle bir takım sporu olan bu branşta adını Türkiye Final Grubu müsabakalarına yazdırmaları ülkemiz adına bir gururdur. Plaj liginden sonra salonda da KKTC adının finallerde yer alması önemli bir husustur. Başta hocamız Erdinç Serdahoğluları ve sporcularımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kura çekiminde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile aynı grupta yer almak en büyük isteğimdir.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473