banner564

Ocak yakacak

Yeni sezon öncesi gazetemiz spor servisine demeç veren Topaloğlu ve Altınör Ocak takımın bu sezon adından söz ettireceğine inanıyorlar

Ocak yakacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geride kalan sezonu birinci ligde namağlup tamamlayıp adını süper lige yazdıran Türk Ocağı’nda yeni sezon öncesi Başkan ve Teknik Heyet takıma fazlasıyla güveniyor. Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör yeni sezonda süper ligde mücadele yanında, kurumsallaşmaya da önem vereceklerini hatırlatırken, Teknik Direktör Hasan Topaloğlu ise, süper ligde sendelemeyecekleri bir takım oluşturmak için çalıştıklarını vurguladı.

Fahri Altınör: Her transferi yapacak güçteyiz
Türk Ocağı kulüp başkanı Fahri Altınör verdiği demeçte mevcut kadrolarından bu sezon Özgür Ongun’un gitmek için yönetimle bir araya geldiğini, bu nedenle takımdan gidecek olan ilk ismin Özgür Ongun olduğunu vurguladı. Türk Ocağı takımının büyük bir camia olduğunu belirten Fahri Altınör, transfer yapmak için ise her türü güce ve imkâna sahip olduklarını vurguladı. Önümüzdeki sezon itibariyle lige ren katacak bir takım konumunda olacaklarını aktaran Fahri Altınör, bir sonraki sene ise daha iddialı bir takım olmak için çalışacaklarını vurguladı.

Yerli oyuncuda sıkıntı olacak
Süper ligde önümüzdeki sezon geniş bir kadroya sahip olmak için çalışacaklarını aktaran Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör yabancı konusunda ise oldukça dikkatli olacaklarını vurguladı. Son dönemde ülkede yerli oyuncu bulmanın oldukça zorlaştığını belirten Altınör takımda sakatlıkları düzelen İsmet ve Aksel’in ise Türk Ocağı adına transfer gözüyle bakılabileceğine dikkat çekti. Ülkede yabancı sayısının artmasının şart olduğunu da aktaran Fahri Altınör kısa süre zarfında bu konunun da netlik kazanması gerektiğine vurgu yaptı.

Kurumsallaşma yılı
Bu sezon Süper lig yanında kurumsallaşmaya da hız vereceklerini aktaran Türk Ocağı Kulüp Başkanı Fahri Altınör, projenin hazır olduğunu Ağustos ayında ise inşaata start vermeyi planladıklarını belirtti. Bu sezon futbolun ikinci planda olup kendisinin inşaatla ilgileneceğini aktaran Altınör, Türk Ocağı’nın ilerisi adına kalıcı bir kulüp haline geleceğine her kesin inanmasını istedi. Kıbrıs Türk Futbolunun kendisi adına önemli olduğunu da belirten Altınör, bu yapı ile ise futbol kitlesinin artmayacağını sözlerine ekledi.

Topaloğlu: Etik davranmadılar
Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu ise sözlerine Amani transferi ile giriş yaptı. Amani’nin Bağcıl tarafından Değirmenlik takımına verilmesinin etik olmadığını belirten Hasan Topaloğlu, Bağcıl başkanı Hasan Besim ile Değirmenlik Başkanı Emirali Öztüccar’ın bu konuda yanlış yaptıklarını vurguladı. Amani’nin herkesin Türk Ocağı’na ait olduğunu herkesin bildiği gibi onlarından bildiğini savunan Topaloğlu, Amani’nin günün sonunda Değirmenlik takımına gideceğinin ise soru işareti olduğunu belirtti.

Sendelemeyeceğiz
Yeni sezon hazırlıklarını 20 Temmuz itibariyle gerçekleştireceklerini aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, 1 Temmuz’dan itibaren salon çalışmalarına başlayacaklarını vurguladı. Fahri Altınör’le uzun süreli bir çalışma adına el sıkıştığını belirten Hasan Topaloğlu, bu sezon ligde sıkıntı yaşamayan bir Türk Ocağı olmak için mücadele edeceklerini hatırlattı.

Görüşmeler başladı
Transfer görüşmelerinin başladığını ve yerli transferde 4 isimle görüştüklerini aktaran Hasan Topaloğlu, yabancı konusunda ise titiz davrandıklarını ve Rum oyuncu hakkını bu sezon kullanacaklarını belirtti. Takımda kiralık isimlerin olduğunu bunun yanında ayrılacak isimlerinde olduğunu belirten Hasan Topaloğlu, bütçeyi iyi ayarlayıp, yeni sezona hatasız bir giriş yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473