banner564

Sınıfı geçtik

Milli Takımlar doktoru, Sağlık Komitesi Başkanı spor hekimi Dr. Nevzad Denerel başarılı bir turnuva geçirdiklerini söyledi

Sınıfı geçtik
banner598
Hamit SAKALLI
CONIFA EURO 2017 Şampiyonası için oluşturulan Sağlık Komitesi ve KKTC A Milli Takımı Sağlık Heyeti adına açıklamalarda bulunan Milli Takımlar doktoru, Sağlık Komitesi Başkanı spor hekimi Dr. Nevzad Denerel başarılı bir turnuva geçirdiklerini ve böyle bir organizasyonun parçası olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

“Profesyonel bir ekip kurduk”
Spor hekimi Dr. Nevzad Denerel açıklamalarında uzun yıllar TC’de, Gaziantep, Göztepe gibi profesyonel takımlarda çalıştığını ve daha sonra Kıbrıs’a dönme kararı aldığını söyledi. Denerel, Kıbrıs’a döndüğünde, Kıbrıs’taki profesyonelliğe katkıda bulunmayı kendisine hedef olarak belirlediğini ve CONIFA organizasyonunda da KTFF ile bu ortak hedefte buluşmayı başardıklarını belirterek Sağlık Komitesi Başkanı olmayı böylelikle kabul ettiğini ifade etti. Denerel, Sağlık Komitesi Başkanı olduktan sonra DAÜ’de öğretim görevlisi olan fizyoterapist İlker Yatar’dan ekibe dahil olmasını rica ettiğini ve Yatar’ın da kendisini kırmayarak ekibe katıldığını sözlerine ekledi. Denerel, Yatar’ın yanı sıra yine bir başka fizyoterapist olan Osman Vaiz ile de anlaşıp kendisini ekibe dahil ettiklerini söyledi. Denerel, masör olarak ise Oğuzhan’ın kendilerine yardımcı olduğunu, sporcuların beslenmesini ise beslenme uzmanı Emine Ömerağa’nın destekleriyle hazırladıklarını ifade etti. Denerel, alanlarında uzman hepsi birbirinden değerli bu arkadaşlarla profesyonel bir ekip kurduklarını vurguladı. Denerel, böylece turnuva boyunca gerek ekipmanları gerekse de makineleri ile dışarıdan herhangi bir hizmete ihtiyaç duymadan gerekli tıbbi müdahaleleri yaptıklarını sözlerine ekledi.

“Umarım kulüplerimize örnek olur”
Denerel, sağlık ekibinin CONIFA’da göstermiş olduğu başarının kulüplerimize örnek olup kulüplerin de kendi sağlık ekiplerini kurmalarına ön ayak olmasını umut ettiğini ifade etti. Denerel, turnuva boyunca gönülden çalışan sağlık ekibinin milli takıma en ufak bir katkısı olduysa bile bunun kendilerini çok mutlu edeceğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474