banner564

Skeette Kağan Dayı rüzgârı esti

Lefke Atış Poligonu’nda bu yıl altıncısı düzenlenen Skeet Meclis Başkanlığı Kupası’nda büyük erkeklerde Kağan Dayı, genç erkeklerde Kemal Madencioğlu, veteran erkeklerde ise Mehmet Mullaaziz şampiyon oldu

Skeette Kağan Dayı rüzgârı esti
banner598
KKTC Atıcılık Federasyonu tarafından 13-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Lefke Atış Poligonu’nda bu yıl 6.sı düzenlenen Skeet Meclis Başkanlığı kupası tamamlandı. Skeette sezonun 2. yarışı olan Meclis Başkanlığı Kupası’na bu yıl sporcular tarafından oldukça yoğun ilgi vardı. Gençlerde 4, veteranlarda 4, bayanlarda 1 ve büyük erkekler de 36 olmak üzere, toplamda 45 sporcunun yarıştığı müsabakada büyük erkeklerde Kağan Dayı, genç erkeklerde Kemal Madencioğlu, veteran erkeklerde Mehmet Mullaaziz rakiplerine üstünlük sağlayarak birinciliğe ulaştı.

En yüksek puanı aldı 
Bu yıl büyük erkekler kategorisinde yarışmaya Kağan Dayı, kupanın en başarılı ismi oldu.  Müsabakalarda en yüksek puana (115 puan) ulaşarak final hakkı kazandı ve bu başarılı performansını final serisinde sürdürerek haklı bir birincilik kazandı. Bu kategoride Fuat Demirkan ikinci olurken üçüncülük Salahi Zaimoğlu'nun oldu.

 Gençlerde zirve Kemal'in 
   Genç erkeklerde Kemal Madencioğlu toplamda kaydettiği 110 vuruş puanı ile rahat bir birincilik elde ederken gelecek için de büyük umut vermeye devam etti.  Berk Öreç 'in ikinci olduğu müsabakada Önder Önderoğlu üçüncülüğü kazandı. 

Veteran erkeklerde şampiyon değişmedi! 
Veteran erkekler kategorisinin son zamanlardaki en başarılı ismi Mehmet Mullaaziz toplamda kaydettiği 77 puan ile bir kez daha şampiyon olurken aynı puana (72) sahip iki sporcudan Mustafa Margilili ikinci, Salim Erhalk üçüncü oldu.

YDÜ fırtınası 
   Kağan Dayı, Salahi Zaimoğlu ve Ali Ali Somuncu gibi genç ve yarışmacı ruhuna sahip isimlerden oluşan YDÜ takımı toplamda kaydettikleri 339 vuruş puanı ile birinciliği kazandı. 329 puan ile Fuat Demirkan, Salih Hafız ve Derken Örü'den oluşan Lefke Avcılık Atıcılık Kulübü ikinci geldi. Üçüncülük ise 326 puan ile Salih Oday, Mehmet Güldoğuş ve İstiklal Metay'dan oluşan Girne Avcılık Atıcılık Kulübü’nün oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473