banner564

Soğukpınar: Hedef ilk 6

Batı bölgesi takımlarından Binatlı ikinci yarıya kamp yapmadan kendi sahasında hazırlanacak

Soğukpınar: Hedef ilk 6
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU

Ligin ilk yarısını 22 puanla altıncı sırada tamamlayan Binatlı’nın ikinci yarıdaki hedefi ligi daha yukarıda tamamlamak ve play-of oynamak.
Binatlı teknik direktörü Ahmet Soğukpınar takımı bu güne kadar dıştan takip ettiğini belirterek “işimiz çok daha zor. Hedefimiz şu anda bulunduğumuz yerden daha yukarılarda ligi tamamlamak olacak. Puanlar bir birine çok yakın ve üst üste  kaybedilen veya kazanılan maçlar sonrasında kendinizi bir anda çok farklı yerlerde bulabilirsiniz” dedi.

İlk 6 içinde bitirip play-off oynamak istiyoruz
Soğukpınar ilk devrenin son 3 maçını mağlubiyetle tamamlamalarına rağmen hedeflerineden şaşmadıklarını ve play off  oynayabileceklerini vurguladı. “Biz ligi ilk 6 içerisinde bitirip Süper Lig için oynamak istiyoruz. Hazırlıklarımızı kamp yapmadan kendi sahamızda gerektiğinde günde iki idman yaparak sürdürmeye çalışıyoruz” diyen Soğukpınar en büyük sıkıntılarının gündüz idman yapamamak olduğunu söyledi. 

3 hazırlık maçı yapacağız
Deneyimli teknik adam Ahmet Soğukpınar hazırlık kapsamında Lapta, Yeniboğaziçi ve ismi henüz daha netleşmeyen bir takımla hazırlık maçı yapacaklarını belirtti. “Takımın golcülerinden Hüseyin Sarro’nun askere gitmesi bizleri zora soktu. Şu anda görüştüğümüz birkaç futbolcu var. Anlaşabilirsek takımımıza  2-3 tane katmak istiyoruz”diyen Soğukpınar transferi istedikleri gibi yapamamaları durumunda mevcut kadro ile sonuna kadar en iyi şekilde gitmeye çalışacaklarını akterdı. 
 
Moraller yerinde 
Takımdaki futbolcuların antrenmanlarda istekli olmalarının kendini fazlasıyla mutlu ettiğini belirten Soğukpınar bunda yönetimin katkısının çok büyük olduğunu söyledi. Futbolcuların maaşlarını gününde ödendiğini ve bunun da takıma olumlu yansıdığını söyleyen Soğukpınar “Elbette sorunlar olabilir. Fakat ne kadar az sorun olursa bizler de o kadar başarılı oluruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474