banner564

Sokaklar baskete doydu

3 gün süren ‘Nicosia Open 3x3 Basketball’ Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu

Sokaklar baskete doydu
banner598

 Cyprus Basketball Academy tarafından oluşturulan organizasyon komitesinin organize ettiği, “Change Your Life” sloganı ile KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayelerinde organize edilen sokak basketbolu turnuvası, “Nicosia Open 3x3 Basketball”, sokak basketbolu turnuvasında dün akşam oynanan yarı final ve final karşılaşmaları sonunda şampiyonlar belli oldu. 

Üç gün boyunca Atatürk Spor Kompleksi içinde yer alan ve 78 takımın 312 sporcuyla kuyasıya mücaele ettiği turnuvada 150’den fazla maç oynandı. Çeşitli gösteri ve yarışmaların da yer aldığı turnuva her akşam 18.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşirken turnuvanın son akşamında şampiyonlar belirlendi. Turnuvaya, Gıda Ltd. Nestle, Under Armour, Blackspade ve Nazlı Kardeşler Construction, Önder Alışveriş Merkezi, Ektam Kıbrıs, Kolan British Hospital, Eziç, Cranberries Dance Studio, Cemsa Sporting Center, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Oero Trading Ltd katkı koydu.
 Turnuvaya katılan tüm sporculara hatıra sertifikası ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu “UMK-Change Your Life” sloganı ile tasarlanan ter havluları hediye edildi. Dereceye giren sporculara madalyalar, Eziç, Delicious Cafe ve Popeyes’dan yemek çekleri, Önder Alışveriş Merkezi tarafından Basketbol Topları, Cyprus Basketball Academy’den Sırt Çantaları, Under Armour’dan hediyeler ve büyüklere para ödülleri verildi. 
Karşılaşmalar sonunda düzenlenen törende dereceye giren takımlara ödüllerini Başbakan Ersin Tatar ve diğer yetkililer verdi. “Nicosia Open 3x3 Basketball” Turnuvasında dereceye girenler şöyle: 

Mixed Kids 
1.CBA Dragons 
2.CBA Panters 
Arı Kız 
1.CBA 1 
2.CBA 4 

Arı Erkek 
1.Fırlamalar 
2.Hunter 

U12 Kız 
1.CBA Blue
2.CBA Pink 

U12 Erkek 
1.Golden Boys 
2.Bulldog 

U14 Kız 
1.Legend 
2.Son Üçlü 

U14 Erkek 
1.Brothers 
2.Garga 

U16 Kız 
1.Sonsuz Üçlü 
2.Bidda Badadez 

U16 Erkek 
1.Kaymaklı Power 
2.Dezza 

U18 Erkek 
1.Come Back 
2.Trashers 

Büyük Kadın 
1.Mustafa Dayı 
2.Kereste Büyük 

Büyük Erkek 
1.Nostalji 
2.Doğanöz 
Master Erkek 
1.Paslılar 
2.Oshee 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473