banner564

‘Sonuca ulaşılacak hedeflere varız’

Yenicami Teknik Direktörü Özgü Bayraktar, önemli açıklamalarda bulundu

‘Sonuca ulaşılacak hedeflere varız’
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Yenicami çalıştırıcısı Özgü Bayraktar kampın dördüncü gününde Diyalog Spor Servisinin sorularını yanıtladı. Kamptan, Süper Kupa’ya, ilk hafta oynanacak Gönyeli maçından Salih Güvensoy’un ayrılma sürecine kadar açıklama yapan Özgü Bayraktar, sonuca ulaşılacak hedef varsa Yenicami’nin orda olduğunu ve olacağını söyledi.

Kampa yorgun başladık
Pazartesi günü başlayan Ankara Kızılcahamam kampı ile ilgili olarak açıklama yapan Yenicami çalıştırıcısı Özgü Bayraktar, ulaşımda yaşanan sıkıntı nedeniyle kampa yorgun başladıklarını söyledi. Kamp programının yoğun olmasına rağmen geride kalan 4 günlük süre zarfında oyuncu grubunun özveri ve isteğinden son derece memnun olduğunu ifade eden Bayraktar, çok kaliteli bir otel ve çok iyi bir zeminde ikinci etap kampını sürdürdüklerini söyledi. Ligin başlamasına kısa süre kala bulundukları kampın kendileri adına son derece önemli olduğunu ifade eden Yenicami çalıştırıcısı Özgü Bayraktar, Cumartesi günü yapacakları hazırlık maçı ile kampın son gününe gireceklerini söyledi.

Saygı duyuyoruz 
Lig öncesi Süper Kupa’da karşılaşacakları Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Özgü Bayraktar, Mağusa Türk Gücü’nün saygı duyulması gereken bir ekip olduğunu söyledi. Yenicami takımının da saygı duyulmayı hak eden bir ekip olduğunu ifade eden Özgü Bayraktar, takımdaki oyuncu grubunun birçoğunun milli takım oyuncusu olduğunu, 21 yaş altı konumunda olan birçok ismin ise yıllardır bu takımda birlikte olduğunu söyledi. Lig öncesi kupa finalinin en ciddi provalarından biri olacağını ifade eden Yenicami çalıştırıcısı Özgü Bayraktar, iyi bir atmosferde iki takıma yakışır bir mücadele olmasını temenni etti.

İlk maçlar zordur 
Dün çekilen fikstür sonrası ilk hafta karşılaşacakları Gönyeli maçı ile ilgili olarak değerlendirme yapan Yenicami çalıştırıcısı Özgü Bayraktar, Gönyeli’nin sezonu geç açmasına rağmen ilk hafta karşılaşmasında dirençli bir noktada olacağını ifade etti. İlk maçların takım kadroları ne olursa olsun her zaman zor olduğunu hatırlatan Özgü Bayraktar, bu yıl Başkent derbilerinin sayısının fazla olmasının ise zorluk derecesinin daha fazla olacağına dikkat çekti. Fikstür avantajı veya zorluk derecesi ile ilgili olarak açıklama yapan Özgü Bayraktar, fikstürün gidişinin veya oluşumunun kendileri adına önemli olmadığını bunu da Yenicami’nin geçmiş sezonlarda gösterdiğini ifade etti.

Benim için özeldir
Takımdan kampın başlamasına kısa süre kala ayrılan Salih Güvensoy konusuna da kısa vadeli değinen Özgü Bayraktar, Salih’in gidişinin tamamen kişisel sebepler olduğunu ve ayrılığın iki taraflı anlaşarak olduğunu söyledi. Salih’in hizmetlerine bir kez daha teşekkür eden Bayraktar, Salih Güvensoy’un kendisi için özel bir insan olduğunu söyledi. Yenicami olarak sonuca ulaşılacak bir hedef varsa orda olacaklarını ifade eden Bayraktar, tüm planlamalarının lige iyi ve keyifli bir başlangıç olduğunu sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474