banner564

Bodrum Müzik Festivali Fazıl Say ve Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın konseriyle başladı

Görkemli açılış

Bodrum Müzik Festivali Fazıl Say ve Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın konseriyle başladı
banner598

15. Bodrum Müzik Festivali, 22 Ağustos’ta genç şef Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın Fazıl Say’a Beethoven’ın 3. Piyano Konçertosu’nda eşlik ettiği ve 4 bini aşkın kişinin izlediği açılış konseriyle başladı. Bodrum Müzik Festivali’nin gelişiminde büyük payı olan yurt içinde ve yurt dışında hem piyanist hem de besteci yönüyle bir dünya yıldızı haline gelen Fazıl Say’a bu yıl festivalin Onur Ödülü verildi.
Doğuş Grubu’nun ‘Doğuş’tan İyi Bir Gelecek Doğuş ile Gelecek’ sosyal sorumluluk çatısı altında yer alan Bodrum Müzik Festivali, 15. Yılında Türkiye ve dünyadan önemli müzisyenleri ağırlamaya devam ederken, kariyerinin henüz başında olan genç yeteneklere de desteğini sürdürüyor.
Bodrum Müzik Festivali D-Marin Turgutreis’te; Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın Fazıl Say’a Beethoven’ın 3. Piyano Konçertosu’nda eşlik ettiği konserle başladı. Fazıl Say’ın engin deneyimiyle, genç şef Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın dinamizminin birleştiği Açılış Konseri’ni 4 bini aşkın kişi izledi.
Açılış konseriyle festivalin başladığının müjdesi de Bodrum yarımadasına yayıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473