banner564

Söz kaptanlarda

Derbiye hazırlanan Fenerbahçe'de takım kaptanları arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor

Söz kaptanlarda
banner598

Derbiye hazırlanan Fenerbahçe'de takım kaptanları arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor. Samandıra'da herkes derbiye kilitlenmiş durumda. Yönetim de çalışmaları yakından takip ediyor.
Son 3 resmi maçta galibiyet elde edemeyen Fenerbahçe'de futbolcular kötü gidişe dur demek istiyor.
Özellikle kaptanlar, takım içindeki havadan ve son maçlarda saha içindeki futboldan memnun değil. Takım arkadaşlarıyla sık sık görüşen deneyimli isimler, Galatasaray maçının önemine vurgu yapıyor. Derbiyi kazanmanın camiayı yeniden ateşleyeceğini düşünen futbolcular, özellikle galibiyetsizlik serisine de bir an evvel son vermenin hesaplarını yapıyor.
Torku Konyaspor mağlubiyetiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan yönetim ise takımdan ümidini kesmiş değil. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Samandıra'ya giderek kritik derbi öncesinde takımla yemek yemesi bekleniyor. Başkan Yıldırım son antrenmanı takip ederek, oyuncular ve teknik direktör Pereira ile de kısa görüşmeler yapacak.
Bu arada ağrıları geçen Robin van Persie takımla çalışmaları sürdürdü. Galatasaray derbisinde Vitor Pereira'dan şans bekleyen Hollandalı forvetin ilk 11'de oynayıp oynamayacağı şimdilik belirsiz. Sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve Raul Meireles ise bu karşılaşmada da görev alamayacak.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474