banner564

Takıma hemen ısındı

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Miloseviç, Türkiye’de şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi

Takıma hemen ısındı
banner598
Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic, ilk açıklamalarını yaptı. Beşiktaş'ın resmi twitter hesabındaki "Hoşgeldin" mesajını "Çok mutluyum. Yeni takımımda şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Taraftarlarımıza ilgileri için teşekkür ederim" yanıtı veren Milosevic, "Beşiktaş ile sözleşme imzalamak benim için onurdur" dedi.
BJK TV'ye açıklamalar yapan Alexander Milosevic, Beşiktaş ile sözleşme imzalamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Beşiktaş ile sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım" dedi. 
Beşiktaş’ın kendi hakkında iyi düşüncelerinin olduğunu kaydeden Milosevic, "Beni uzun süre takip ettiler ve kulüpteki geleceğimle ilgili konuştular. İsveç’teki Türk arkadaşlarımın da birçoğu Beşiktaşlı. Onlar bana Beşiktaş’ı anlattılar. Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 
"Beşiktaş’a imza atmanın kendisi için bir bir onur' olduğunu söyleyen Sırp asıllı İsveçli oyuncu, "Taraftarlarımızın desteğini almak ve Beşiktaş’ta birçok kupa kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” diye konuştu. 
Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi röportajı Türkçe olarak ‘Merhaba Beşiktaş’ ve "Kartal Gol Gol Gol" diyerek sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474