banner564

Kahraman: Toparlanmak zorundayız

Ligin ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Dumlupınar, ligin ikinci yarısında çıkış arayacak

Kahraman: Toparlanmak zorundayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresini 16 puanla on birinci sırada tamamlayan Birinci lig temsilcisi Dumlupınar, ligin ikinci yarısında daha iyi olmayı hedefliyor. Takıma Coşkun haricinde oyuncunun dahil edilmeyeceğini aktaran Kılıç Ali Kahraman, sakat oyuncuların toparlanması durumunda takımın kadrosunun son derece verimli olacağını belirtti.

Konumdan memnun değilim
Ligin ilk devresindeki konumdan memnun olmadıklarını belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman ikinci yarıda daha iyi durumda olmak zorunda olduklarını belirtti. Ligin başında koydukları ilk beş hedefinin çok gerisinde olduklarını aktaran Kahraman, bu konumu ikinci devrede ise yakalamanın yine zor olacağına dikkat çekti. Ligin hemen başında takım içerisinde oluşan sakatlık ve cezalı oyuncuların fazlalığı ligin kendileri adına iyi gitmesine sebep gösteren Kılıç Ali Kahraman, sakat oyuncuların devre arası hazırlık döneminde iyileşmeleri durumunda iyi bir ikinci devre geçirebileceklerinin altını çizdi.

Tek transferimiz Coşkun’dur
Takıma dahil edilen tecrübeli oyuncu Coşkun haricinde başka bir ismin dahil edilmeyeceğini belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, Arif’in ise Gençler Birliği’ne verildiğini, bu nedenle transferde kısır bir süreç geçirdiklerini belirtti. Sakatlığı bulunan oyuncuların aralarına dönmesiyle birlikte ligin başındaki konumlarına geri döneceklerini aktaran Kahraman, bu oyuncularla birlikte kadronun ligin sonuna kadar yeterli olacağının altını çizdi.

MTG ile anı maçı
İkinci yarı hazırlıklarına 4 günlük aranın ardından başladıklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Kılıç Ali Kahraman, Cumartesi saat 14:00’de Canbulat stadında Mağusa Türk Gücü ile anı maçı oynayacaklarını belirtti. Onur Kandilli ve Ali Ceylan anısına Mağusa Türk Gücü ile yapacakları maçın ardından ise çalışmaların devam edeceğini aktaran Kahraman, iyi bir takım anlayışı ile ligin ikinci devresine başlamak istediklerini sözlerine ekledi.


Fotoğraflar: Hüseyin ÇİÇEK

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473