banner564

“Takıma takviye şart”

Süper lig hedefiyle yeni sezon çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Ahmet Dedekorkut, net konuştu

“Takıma takviye şart”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Düzkaya’da hazırlıklar Süper Lig’e yönelik sürüyor. Düzkaya Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut dar kadro ile sezona başladıklarını takıma takviyelerin yapılması yönünde de çalışmaların sürdüğünü açıkladı. 

Hedef için oyuncu gerek
Düzkaya olarak hedef koyabilmek için en az 4 banko oynayabilecek oyuncunun takıma kazandırılması gerektiğini belirten Dedekorkut  oyuncu takviyesi yapmak için çalıştıklarını davurguladı.  Transfer yanında alternatif kadronun da olması gerektiğini belirten Düzkaya Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, serbest transfer yada kulübü ile sorunlu oyunculara yönelmenin bu zamanda doğru olduğunu belirtti.

Ay sonu kamp
Ayın sonunda yurt içinde kamp olacağını belirten Ahmet Dedekorkut, şu an için iki sahalarının mevcut olduğunu, bu yönde ise oldukça şanslı olduklarını bölgedeki otellerden birinde ise ay sonu kamp planladıklarını belirtti. Dedekorkut yaptığı değerlendirmede, yeni sezonda her takımın süper ligi hedef koyabileceği bir ligde mücadele edeceklerini, ligin de bu sezon bir veya iki takımın alıp gideceği bir lig olmayacağını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474