banner564

Taraftara 3 puan hediye edeceğiz

K-Pet Birinci Lig’de Cumartesi günü Görneç’i Esat Erdoğmuş Stadı’nda saat 16.00’da konuk edecek olan Hamitköy’de tüm camia bu önemli maça kilitlendi.

Taraftara 3 puan hediye edeceğiz
banner598
Hamit SAKALLI
Hamitköy kulüp başkanı Emir Miş yaptığı basın açıklamasında, taraftarlarına maça gel çağrısında bulunurken, futbolculardan da taraftara galibiyet hediyesi etmesini istedi. Emir Miş’in açıklamaları şöyle:
“Görneç ile tüm sezona değecek bir maç oynayacağız. Bu kritik karşılaşmada taraftarlarımızın maça gelip, tribünde takımımızı desteklemesini arzu ediyoruz. Zaten genç taraftar grubumuz, köy içerisine astıkları bayrak ve flamalar ile sosyal medyadaki örgütlenmeleri ile tribünlerde coşku yaratacaklarını açıkladılar. Tüm taraftarlarımızın Cumartesi saat 16.00’da tribünleri dolduracağına inanıyorum.
Takımımız geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle özgüvenini yeniden yakaladı. Futbolcular ve teknik heyetin taraftara 3 puan hediye edeceğine yürekten inanıyorum. Takımımız, alacağı galibiyetle camiaya kendisini affettirecektir. 
Beraberliğin bize yeteceğinin bilincindeyim. Ama sahaya beraberlik için değil, galibiyet için çıkacağız. Teknik heyet ve futbolculara bu konuda güveniyorum ve ilk maçta deplasmanda mağlup ettiğimiz rakibimizi yine mağlup edeceğimize yürekten inanıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474