banner564

“Tasvip etmiyorum”

Maraş Kulüp Başkanı Hasan Oy hiçbir centilmenlik dışı olayı onaylamadığını açıkladı

“Tasvip etmiyorum”
banner598
Süleyman REBGE
Maraş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Oy geçtiğimiz hafta sonu Maraş ve Merit Yeşilova takımları arasında oynanan karşılaşmada yaşanan ve Merit Yeşilova Başkanı Redif Nurel’in yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.

“Hiçbir centilmenlik dışı olayı tasvip etmiyorum”
Maraş Gençlik Başkanı Hasan Oy hafta sonu oynana maçta yaşanan centilmenlik dışı hareketi tasvip etmediğini söylerken “Bu ülkede özellikle başkanlık yapan kişilerin heykeli dikilmeli, ben iki senedir başkanlık yapıyorum ve bu vesile ile çok güzel insanlar tanıdım. Redif Nurel de o güzel insanlardan biridir. Fakat kendisi diğer camialara yukarıdan bakmaktadır ve üstün görmektedir. Nurel’in diğer camialara karşı daha ılımlı, dostane ve kucaklayıcı davranmasını bekliyorum” dedi.

Özeleştiri yapılsın
Hasan Oy yaşanan spor dışı olayların hep Merit Yeşilova takımının başına geldiğini ve bunun nedeninin sorgulanması gerektiğini söylerken “Neden bu durumun Akova ve Göçmenköy gibi diğer başa oynayan takımlara gelmez. Bu ligin tansiyonu her hafta bu şekilde olacak ve suçu Ahmet’te, Mehmet’te veya hakemlerde değil de herkesin kendinde araması gerekir” dedi. Merit Yeşilova bu gurubun halen favorisi olduğunu söyleyen Hasan Oy futbolun güzel yanlarından biride insanların birbirini tanımasına vesile olduğunu söylerken Redif Nurel’i de bu vesile ile tanıdıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474