banner564

YDÜ’nün rakibi belli oldu

Yakın Doğu Üniversitesi Eurotur son 8’de İtalyan Reyer Venezia ile eşleşti

YDÜ’nün rakibi belli oldu
banner598
Ülkemizi Kadınlar Eurocup’ta temsil eden ve son 8’e kalan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımının rakibi İtalya’nın Reyer Venezia takımı oldu. Yakın Doğu Melekleri İtalyan takımı Reyer Venezia ile ilk maçı deplasmanda 8 Şubat 2017 Çarşamba günü oynayacak. 

İlk maç deplasmanda
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, İtalyan takım Reyer Venezia ile ilk maçını 8 Şubat 2017 Çarşamba günü, yerel saat ile  20:30’da Venedik, Mestre’de Arena Venezia-Mestre Salonu’nda oynayacak. Maçın rövanş karşılaşması ise 16 Şubat 2017, Perşembe günü İstanbul, Cafer Ağa Spor Salonu’nda oynanacak. 

Zafer Kalaycıoğlu: Zor maçlar başlıyor hedefimiz son dörde kalmak
Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, eşleşme ile ilgili yaptığı açıklamada, hedeflerinin bu turu da geçerek son dörde kalmak olduğunu belirtti. Reyer Venezia takımının İtalya da iyi basketbol oynayan takımlardan biri olduğunu ifade eden Baş antrenör Kalaycıoğlu, oyuncularına ve takımına güvendiğini söyledi. Kalaycıoğlu, “Turu geçerek son dörde kalıp Euroleague takımları ile yapılacak eşleşmeleri beklemek istiyoruz. Eğer Euroleague takımı ile eşleşirsek ev sahibi olma şansını yakalaycağız bu da bizim için avantaj olacaktır. Hayırlısını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473