banner564

Team Island dolu dizgin

Türkiye Plaj Voleybol Kış Ligi’nde micadele eden sporcularımız liderliğini sürdürdü

Team Island dolu dizgin
banner598
Süleyman REBGE
Kemal Şah ve Devrim Alibaba ikilisi, KKTC Voleybol Federasyonu adına, Team Island olarak katıldıkları, Antalya’da gerçekleşen Türkiye Plaj Voleybolu Kış Ligi’nde ikinci hafta da 4 maçta 4 galibiyet alarak liderliklerini sürdürdü.

Liderliğini sürdürdü
KKTC Plaj Voleybolu Milli takımı Team Islad Antalya’da gerçekleşen Türkiye Plaj Voleybolu Ligi’nde ilk hafta olduğu gibi ikinci hafta da oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü. Turnuvada yarışan Kemal  Şah ve Devrim  Alibaba ikilisi 5 hafta sürecek ve ilk 4 sırayı alacak takımların 4’lü final oynayacağı lig sonunda ikinci haftada karşılaştıkları Ankara, Ortaca Çözüm ve Alanya takımlarını set vermeden 2-0’la geçerken, Beşiktaş’ı ise 2-1 mağlup etmeyi başardılar.

Kemal Şah: Rakiplerimiz güçlü fakat hedefimiz şampiyonluk
Team Island Plaj Voleybolu oyuncusu Kemal Şah yaptığı açıklamada, ilk iki hafta sonunda tüm maçları kazanarak liderliğe yükseldiklerini ve büyük bir avantaj elde ettiklerini söylerken, 5 hafta sonunda amaçlarını şampiyon olmak olduğu söyledi. Kemal ayrıca, güçlü rakiplerinin olmasına rağmen, tamamen oyunlara odaklanarak tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473