banner564

Tesadüf mü başarısızlık mı?

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, bu sezon transfer konusunda olumsuzluklar yaşadı

Tesadüf mü başarısızlık mı?
banner598

 Yusuf YILDIZEV

Süper Lig’in köklü takımlarından Çetinkaya, geçen sezonu başarılı geçirmişti. 
Özellikle şampiyonluk adaylarına karşı oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla adından söz ettiren başkent temsilcisi, bu sezona kurduğu iskelete nokta transferler yaparak ligi daha da iyi yerde bitirmeyi hedefliyordu. 
Transfer döneminde birçok yıldız oyuncuyla ilgilenen Çetinkaya, bu oyuncularla imza aşamasına gelmesine rağmen bir türlü transferde mutlu sona ulaşamadı. İşte 2019-2020 yaz transfer döneminde resmen Çetinkaya’lı olamayan oyuncular;

Remzi Betmezoğlu
Sezon başında Türk Ocağı’ndan kiralanan Remzi, kampa katılmasına rağmen ortama ayak uyduramadığını, takımın disiplin seviyesinin yukarda olduğunu ve K.Kaymaklı’da forma giymek istediğini belirterek kulüpten ayrılmak istemişti. Bunun üzerine Türk Ocağı ile anlaşma sağlanmış ve Remzi Türk Ocağı’na geri dönmüştü.

Esin Sonay
Sürpriz bir şekilde Merit Alsancak Yeşilova tarafından kiralık listesine konulan Esin, birçok takımın gözdesi durumundaydı. Çetinkaya bu transferde hızlı davranarak Esin ve Merit Alsancak Yeşilova ile anlaşma sağlamıştı. Ancak sonrasında beklenmedik bir gelişme oldu ve Gönyeli’ye Turan Altay’ın teknik direktörlük görevine gelmesinden sonra Esin Sonay’da Gönyeli’nin yolunu tuttu.

Uche Sunday
Geçen sezon Cihangir kadrosunda yer alan Uche, oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Birçok pozisyonda görev yapabilen yıldız oyuncuya Çetinkaya teklifte bulunmuştu. Yurt dışından teklifler olduğunu belirterek Çetinkaya’nın teklifini bekleyen Uche, geçtiğimiz günlerde adaya gelerek kendisini Gençlik Gücü’lü yapan imzayı attı.

Mahmut İneci
Bonservisi Yalova’da bulunan tecrübeli oyuncu Mahmut, stoper ve ön libero bölgelerinde yıllardır başarıyla mücadele ediyor. Sezon başında Düzkaya’ya anlaşan Mahmut, sonrasında Yalova-Çetinkaya-Düzkaya üçgeni ile Çetinkaya ile anlaşma sağlamıştı. Resmi imzayı atması beklenirken bir anda Çetinkaya’ya transfer olmaktan vazgeçen Mahmut İneci’nin adı Yenicami ve Gönyeli ile geçiyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474