banner564

Gönyeli çok mutlu 0-2

İlk haftayı farklı mağlubiyetlerle kapatan Binatlı ve Gönyeli arasındaki karşılaşmadan değerli bir galibiyetle ayrılan taraf Lefkoşa ekibi oldu

Gönyeli çok mutlu 0-2
banner598

 YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.

HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu, Serkan Alkın, Ali Akçınar
BİNATLI: Yunus, Menteş, Gisgord, Ayhan, Alaettin, Berkem, Muammer(Kemal dk. 46), Serkan( Mehmet dk. 71), Debola, Moses, Mustafa(Mehmet Ali dk. 46)
GÖNYELİ: Kemal, Tufan, İbrahim, Süleyman(M.Barkınay dk. 84), Buğra(Turgut dk. 61), Kahramen, E.Sonay(Erencan dk. 87), Eray, Mathew, Christian, Lazarov
GOLLER: Dk. 23 Mathew, dk. 77 Turgut (GÖNYELİ) 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde Binatlı deplasmanında 2-0 galip gelen Gönyeli haftayı 3 puanla kapayarak taraftarını mutlu etti.
 9. dakikada gelişen Gönyeli atağında Kahraman’ın sağdan ortasında Binatlı defansı topu uzaklaştıramadı. Boşta kalan topu kale ağzından ağlara yollayamayan Mathev oldu ve takımı adına mutlak bir golü harcamış oldu. 
 23. dakikada Gönyeli öne geçti. Yine sağ taraftan rakip ceza alanı içine gönderilen topu E.Sonay kafa ile ceza alanı içine indirdi. Topu iyi takip eden Mathew kafa ile topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
 39. dakikadaki Gönyeli atağında Kahraman’ın ceza alanı dışından sert vuruşunda top kaleci Kemal’in kucağında kaldı.
 41. dakikada Binatlı adına bu devredeki ilk ama çok etkisiz atağı gelişti. Sağ taraftan Moses’in ortasında defanstan seken topa Muammer kafa ile vurdu, kaleci Kemal topa zorlanmadan sahip oldu.
 55. dakikada Moses’in sağ taraftan Binatlı adına geliştirdiği atakta Mehmet Al defansın arkasında topla buluştu. Ancak ağır hareket edince defans topu uzaklaştırdı.
 64. dakikadaki Gönyeli atağında Menteş’in ceza yayı içinden vuruşunda top kaleci Kemal’de kaldı.
 77. dakikada fark 2’ye çıktı. Gönyeli takımının gerilerden rakip ceza alanına gönderdiği topa E.Sonay kafa ile vurdu, kaleciden önce Mathew topa dokundu. Boşta kalan topu Turgut ağlara yollamakta zorlanmadı ve Gönyeli’yi deplasmanda 2-0 öne geçiren golü attı. 
 9+2’nci dakikada Binatlı’dan Kemal’in ortasında altı pas içerisinde Moses’in kafa vuruşunda Gönyeli kalecisi Kemal mükemmel uzandı ve rakibine gol şansı tanımadı.
 Az sonra maç da bu skorla sona erdi ve Gönyeli ilk galibiyetini alırken Binatlı ikinci haftayı da puansız kapattı.
 A-2 gençler maçını Gönyeli gençleri 3-0 kazandı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473