banner564

Topaloğlu: Kritik karşılaşma

İki haftalık düşüş sonrası geçen hafta yeniden galip gelen Türk Ocağı, zirvenin önemli maçında Binatlı’yı konuk edecek

Topaloğlu: Kritik karşılaşma
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Birinci Lig lideri Türk Ocağı en yakın takipçisi Binatlı ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu maç öncesi verdiği demeçte Binatlı’yı mağlup etmeleri halinde önemli bir avantaj elde edeceklerinin altını çizdi.

Önemli ve kritik bir karşılaşma
Binatlı maçının değerlendirmesini  yapan başarılı çalıştırıcı Hasan Topaloğlu, rakiplerinin iyi bir hava yakaladığını, hedefe bütünleşen bir takım olduklarını bunu da geçmiş haftalarda gösterdiklerini belirtti. Kendi saha ve seyircileri önünde rakiplerini mağlup etmek istediklerinin altını çizen Topaloğlu, kazanmaları halinde önemli bir avantaj yakalayacaklarının altını çizdi. İki takım adına zirve için önemli bir karşılaşmanın olduğunu vurgulayan Hasan Topaloğlu, iyi futbolun oynanacağı bir günün Pazar günü kendilerini beklediğini vurguladı.

Forma savaşı arttı
Son haftalarda takımda ciddi anlamda revizyona gittiklerini de aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, bu bakımdan sonra ise takımdaki forma savaşının arttığını belirtti. Yunus Hüseyin Haşimoğlu ve Barış’ın aralarına katılmasından sonra ligin başındaki kadroya yaklaştıklarını aktaran Topaloğlu, sahaya süreceği on bir de kendisinin bile zorluk çektiğini vurguladı. Son haftalarda gol ayaklarının formsuz oluşuna dikkat çeken başarılı çalıştırıcı forvet oyuncuların istenilen noktaya gelmesi durumunda kalan 3 maçı iyi sonuçlarla kapatacaklarını belirtti.

Ligi ciddiye almıyorlar
Hasan Topaloğlu sözlerini tamamlarken hakem hatalarına deyinme den geçemedi. Son haftalarda yaşanan hakem hatalarını dile getiren Topaloğlu, birinci ve ikinci ligi hakemlerin gerçek anlamda ciddiye almadıklarını belirtti. Maçların kamera görüntüsü olmamasından dolayı hakemlerin oldukça esnek ve rahat davrandığını belirten Hasan Topaloğlu, günün sonunda ise canı yananın takımlar olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474