banner564

Transferde hız kesmiyor

Birinci Lig takımlarından Maraş kadrosunu yaptığı transferlerle daha da güçlendirdi

Transferde hız kesmiyor
banner598
Mağusa temsilcisi Maraş Spor Kulübü’nde arka arkaya yaptığı transferler ile hız kesmiyor. 
Maraş Mağusa Türk Gücü’nde tecrübeli futbolcu Reşat Özbilgen, Yedikonuk’tan Uğur Aktaş’ı transfer ederek kadrosunu takviye etti. 

Transferler devam
Yeni sezon çalışmalarını Teknik Direktör Ahmet Ogan yönetiminde devam eden Maraş’ta transfer çalışmaları da tüm sürati ile devam ediyor. 1.Lig Doğu Grubu’nda mücadele edecek olan kırmızı beyazlılar Ogün Dursun’la başlayan transferlerine Dumlupınar’dan Süleyman Bayır, Anıl Haklıgör, Valantin Mandabura, Mağusa Türk Gücü’nden Hasan Büke, Çayönü’nden Doğan Gözütok’tan sonra bu kez de Mağusa Türk Gücü’nde tecrübeli futbolcu Reşat Özbilgen, Yedikonuk’tan Uğur Aktaş’ı transfer ederek kadrosunu takviyelere devam ediyor.  

Kadro derinliği sağlandı
Maraş Spor Kulübü Asbaşkanı Kerem Eti, mevcut kadroları ile birlikte transfer ettikleri futbolcular ile kadro derinliğinin sağlandığına vurgu yaparak transfer komitesi olarak çok yoğun bir şekilde transfer çalışmaların sürdürdüğünü belirtti. Eti, Maraş’ın yeniden yapılanma yolunda doğru hamleler yaptıklarını vurgu yaparak, üç dört futbolcu ile görüşmelerin sürdüğünü ve kısa sürede transferleri gerçekleştirerek dış transferi kapatacaklarını söyledi.

Resmi sezon açılışı yapılıyor
Yeni futbol sezonuna 16 Ağustos Salı gününden itibaren Teknik Direktör Ahmet Ogan yönetiminde başlayan Maraş, yoğun geçen hazırlık dönemi çalışmalarında 11.antrenman geride kaldı. Haftada 6 gün antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren Maraş’ta resmi sezon açılışı ile sezona merhaba diyecek. Yeni futbol sezonunda 10 takımlı 1.Lig Doğu Grubu’nda mücadele edecek olan Maraş, yeni sezon resmi açılışını bugün kendi stadında gerçekleştirecek. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2016, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473