banner564

Bende daha iyisi var

Gece kulübünde çalışan kadının cep telefonunu çaldığı iddiasıyla tutuklanan Pakistanlı Muhammed, iddiaları reddetti:

Bende daha iyisi var
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat'ta faaliyet gösteren bir gece kulübüne müşteri olarak gidip konsomatrisin cep telefonunu çaldığı gerekçesi ile hakkında tutuklama kararı bulunan Pakistan uyruklu 35 yaşındaki H.M önceki gün Metehan Sınır Kapısından giriş yaptığı esnada gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 5 Ağustos tarihinde Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren bir gece kulübünde Konsomatris bir bayanın yatak odasından 2 adet cep telefonu çalındığı yönünde polise şikâyette bulunulduğunu ancak şikâyetçi olduğu zanlının Güney Kıbrıs’a geçmesinden ötürü tutuklanamadığını söyledi. 

“Kazancım güzel, hırsızlığa ihtiyacım yok…”
Polis zanlının 27 Ağustos tarihinde ülkeye giriş yaptığı esnada tutuklandığını ve aleyhine hırsızlık suçundan bir soruşturma başlatıldığını belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, halen aranmakta olan toplam 2 bin 600 TL değerinde 2 adet cep telefonu olduğunu belirterek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk süresi verirken söz hakkı alan zanlı, suçsuz olduğunu Güney Kıbrıs’ta çalıştığını, kazancının güzel olduğunu ve kendisine ait telefonunda daha pahalı olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474