banner564

İzleyenleri coşturdu

Akrobatik tango ve salsa show yapan Melis Bilen, hem sesi hem dansıyla görsel ve işitsel şölen yaşattı

İzleyenleri coşturdu
banner598
Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve aynı zamanda iyi bir dansçı olan Melis Bilen, geçtiğimiz Cumartesi İstanbul Doğuş Üniversitesi'nde Aytunç Bentürk Dans Akademi tarafından düzenlenen organizasyonda sahne aldı.
Her yıl Haziran ayında Aytunç Bentürk tarafından düzenlenen organizasyonun bu yılki final gecesinde sahne alan Melis Bilen, dansçı arkadaşı Poyraz Damarlı eşliğinde akrobatik bir koreografi sergiledi.  
90’lı yıllarda “Birkaç İyi Adam” grubu ile çıkardığı albümü satış rekorları kıran, 2004 yılında Türkiye’ye ilk defa “Dünya Salsa Şampiyonluğu”nu kazandırmış olan, aynı zamanda milli takım dans antrenörü Bentürk, 2005 yılında İstanbul’da kendi ismini taşıyan dans okulunu kurdu. Her yıl yüzlerce öğreciyi dans camiasına kazandıran bu kuruma, jingle şarkısını Melis Bilen yaptı. ABDA adını taşıyan bu şarkıyı sahnede beraber seslendiren Bilen ve Bentürk izleyenleri coşturdu
Gecede ayrıca Poyraz Damarlı ile akrobatik tango ve salsa show yapan Melis Bilen, hem sesi hem dansıyla görsel ve işitsel şölen yaşattı. 
Melis Bilen şu sıra 4. single albümünün son çalışmalarını yapıyor ve tatil planları arasında yine Kıbrıs yer alıyor. 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474