banner564

Turnuvaya bayram arası

Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta maçları tamamlandı

Turnuvaya bayram arası
banner598
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Hasan Ramadan Cemil adına organize edilen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda takımlar bayram arasına girdi. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada takımlar her hafta 2 maç oynuyor. 
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta sonunda A Grubu’nda Polis Genel Müdürlüğü ile Gelir ve Vergi Dairesi adını bir üst tura yazdırmayı garantiledi. B Grubu’nda ise 3’te 3 yapan İçişleri Bakanlığı lider olarak yoluna devam ediyor.

Bayramda maç yok
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 4 günlük bayram süresince maç oynanmayacak. Bayramın hemen ardından ise B Grubu takımları sahaya inecek. 16 Eylül Cuma günü B Grubu’nda 3’üncü hafta maçları oynanacak ve turnuva kaldığı yerden devam edecek.

Son maçları Münür Zeden yönetmişti
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci haftanın kapanış maçlarını 9 Eylül Cuma gecesi hakem Münür Zeden yönetmişti. Münür Zeden’in son yönettiği maçta Gelir ve Vergi Dairesi, Şehir Planlama Dairesi’ni mağlup etmişti. 
Bu maçtan önce oynanan gecenin ikinci maçında ise merhum hakem Münür Zeden, Polis Genel Müdürlüğü ve Merkezi Cezaevi takımları ile maç öncesi anı fotoğrafı çektirmişti.
Turnuva organizatörü İbrahim Özsoy hayata gözlerini yuman Münür Zeden için bayramdan sonra guruplarda oynanacak ilk maçlarda saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu ve merhuma başsağlığı dileyerek üzüntülerini belirtti.

Turnuvada guruplarda oynanan son maçların sonuçları ve maç programı şöyle:
A Grubu
Başbakanlık-Elektrik Dairesi: 5-3
Polis Genel Müdürlüğü-Merkezi Cezaevi: 4-2
Gelir Vergi Dairesi-Şehir Planlama Dairesi: 6-2

B Grubu
İhtiyat Sandığı-Devlet Hastanesi: 1-8
Din İşleri Dairesi-İçişleri Bakanlığı: 7-8
Ekonomi ve Enerji Bakanlığı-Sivil Havacılık Dairesi: 5-5

16 Eylül Cuma
B Grubu
Saat 20.00: Telefon Dairesi-Din İşleri Dairesi
Saat 21.00: Sivil Havacılık Dairesi-İhtiyat Sandığı Dairesi
Saat 22.00: İçişleri Bakanlığı-Ekonomi ve Enerji Bakanlığı

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474