banner564

Üçüncü parça aranıyor

Independiente'nin genç kanat oyuncusu Benitez için yapılan 5 milyon Euro'luk teklife yanıt bekleniyor

Üçüncü parça aranıyor
banner598
Galatasaray Yönetimi, Donk ve Linnes'ten sonra üçüncü ara transferi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Independiente'nin genç kanat oyuncusu Benitez için yapılan 5 milyon Euro'luk teklife yanıt bekleniyor.
Galatasaray, kadrosunu bir yandan gençleştirip bir yandan da güçlendirmek için çaba sarfediyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, tecrübeli teknik adamın taleplerini şu ana kadar büyük ölçüde karşıladı.

İlk hamle donk
Denizli, ilk olarak ön libero sorununu çözmek istedi. Melo'nun gidişinden sonra bu bölgede sorun yaşayan sarı kırmızılılarda deneyimli teknik adam, Chedjou'yu savunmanın önünde oynayatarak geçiçi çözüm bulmayı amaçlamıştı.
Galatasaray yönetimi, Kasımpaşa'dan Ryan Donk'u renklerine bağlayarak, ön libero sorununu çözdü. Hollandalı oyuncu, takıma katılır katılmaz formayı giyerek güzel bir başlangıç yaptı.

İkinci sefer linnes
Donk transferinden sonra, sağ bek için girişimlerini hızlandıran yönetim, Molde'den Martin Linnes için ısrarcı oldu. İlk teklifi reddedilen sarı kırmızılılar, Denizli'nin ısrarı üzerine Linnes için fiyat arttırdı. Norveçli oyuncu uzun süredir sağ bekte yaşanan sıkıntıyı gidermek için takıma katıldı. Genç futbolcu, Akhisar ile oynanacak kupa mücadelesinde takımdaki yerini alacak.

Benitez’e son teklif
Transfer için Avrupa'da temaslarına devam eden sarı kırmızılılar, kanat oyuncusu için Güney Amerika'da görüşmeler yaptı.
Independiente'nin genç futbolcusu Martin Benitez için Arjantin'de kulübü ile masaya oturan sarı kırmızılıların son teklifi 5 milyon Euro oldu. Galatasaray, Benitez konusunda Arjantin'den gelecek haberi bekliyor. Mustafa Denizli'nin olumlu rapor verdiği genç futbolcu için verilecek yanıta göre hareket edilecek.

Forvet konusu
Galatasaray Yönetimi, kanat oyuncusu konusunda somut adımlar attıktan sonra golcü transferi için çalışmalarına hız verecek. Denizli, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un yanında bir forvet oyuncusunun daha takıma güç katacağı fikrinde.
Yönetim, bazı isimlerle temasa geçmiş ancak transfer imza aşamasına gelmemişti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473