banner564

UKÜ ve Esentepe çok farklı

2017-2018 Sezonu Gençler Hentbol Ligi’ne önceki akşam oynanan iki karşılaşma ile devam edildi

UKÜ ve Esentepe çok farklı
banner598
KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2017-2018 Sezonu Gençler Hentbol Ligi’ne dün akşam oynanan iki karşılaşma ile devam edildi.
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda kızlarda UKÜ, erkeklerde de Esentepe rakiplerini yenerek galibiyet serilerini sürdürdüler.

Esentepe: 19 – UKÜ: 34
Gecenin ilk maçında Esentepe ile UKÜ genç kız takımları karşı karşıya geldiler. Maçta baştan sona üstün oynayan UKÜ rakibi karşısında farklı bir galibiyet elde etti. İlk yarısı 18-8 UKÜ’nün üstünlüğünde geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında da UKÜ rakibi karşısında farkı artırarak karşılaşmadan 34-19 galip ayrıldı. UKÜ bu sonuçla yenilmezliğini devam ettirirken Esentepe de yine galibiyetle tanışamadı. Maçta UKÜ takımında Esra ile Gülem attıkları 8’er golle en çok gol oyuncular oldular ve galibiyete büyük katkıda bulundular.

Esentepe: 37 – Yükseliş: 20
Gecenin ikinci maçı Esentepe ile MGA genç erkekleri arasında oynandı. Şampiyonluğun güçlü adayı olarak gösterilen Esentepe karşılaşma boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergilerken oyuncular zaman zaman şova kaçan hareketler yaptılar. İlk yarısı 16-12 Esentepe’nin üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmayı Esentepe 37-20 gibi 17 gollü bir farkla kazanarak yoluna devam etti.
Karşılaşmada Esentepe’den Şükrü, MGA’dan da Okan ile Engin kırmızı kartla oyun dışı kalarak karşılaşmayı tamamlayamadılar. Esentepe takımından Emre attığı 13 golle gecenin en çok gol atan oyuncusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474