banner564

Uysal: Şampiyonluk istiyoruz

Mağusa Türk Gücü futbolcusu, çok çalıştıklarını söyleyerek önemli açıklamalarda bulundu

 Uysal: Şampiyonluk istiyoruz
banner598
Süleyman REBGE
Mağusa Türk Gücü’nün yeni transferi Arif Uysal yaptığı açıklamada takımı ile uyumunun çok iyi olduğunu ve şampiyonluk istediklerini söyledi.

 “Kamp yorucu ve zevkli geçti”
Mağusa Türk Gücü’nün genç ve yetenekli oyuncusu Arif Uysal Topuk Yaylası Tesislerinde geçirdikleri kampın yeni oluşan takımları için çok olumlu geçtiğini söylerken uyum sorunu açısından da kampın kendilerine çok faydalı olduğunu söyledi. Uysal kişisel olarak ise uyum sorunu açısından şunları söyledi” Ben zaten Mağusa çocuğuyum ve Maraşlı’yım. Birçok futbolcuyu arkadaş olarak tanıyordum ama beraber futbol oynamamıştım ve bu kampta onlarla birlikte oynamam için çok faydalı oldu.

“Fırat hoca nerede görev verirse orada oynarım”
Arif Uysal kendisinin en çok 10 numara pozisyonunda oynamayı sevdiğini fakat sağ ve sol kanatta oynadığı söylerken “Fırat hoca bana nerede görev verirse orada oynamaya hazırım. Bu sezon geçen senekinden daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum” dedi. Arif son olarak ise önce takım olarak iyi bir sezon geirmeyi dilediğini daha sonra ise kişisel olarak her sene üstüne koya koya ilerleyerek başarılarına yenilerini eklemek istediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474