banner564

Uzak ihtimal

Küçük Kaymaklı Başkanı Ali Başman,Tansel ve İbrahim Çıdamlı için istenilen 270 bin liranın yüksek olduğunu söyledi

Uzak ihtimal
banner598
Yenicami ile Küçük Kaymaklı arasında  görüşülen Tansel ve İbrahim Çıdamlı’nın transferinde rakamlar arasındaki   farkın yüksek olduğu ve bu nedenle transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman yaptığı açıklamada kendisinin bir süreliğine İngiltere’ye gittiğini ve önceki akşam adaya döndüğünü belirterek, “transfer konusundaki görüşmeleri arkadaşlar yaptı. Bizim teklifimiz 150 lira oldu ancak Yenicami iki futbolcu için 270 bin lira talep ediyor” dedi.

Yenicami ile bir kez daha görüşülecek
Ali Başman adaya yeni geldiğini ve bugünü dinlenerek geçireceğini yarın konuyu yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla değerlendirip Yenicami ile son bir kez daha görüşme yapacaklarını söyledi. Başman yapılacak görüşmede aradaki farkın giderilmesi durumunda transferi yapabileceklerini kaydetti.

Mevcut durumda gerçekleşmesi uzak
Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Ali Başman mevcut durumda bu transferlerin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirterek “istenilen rakam yüksek bir rakam. Eğer şartlar değişmezse transferlerin gerçekleşmesi uzak gibi görünüyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474