banner564

Verimli geçti

Yeni sezon çalışmasını River Side Otel’de yapan Gençlerbirliği kampı dün tamamladı

Verimli geçti
banner598
Yeni sezonda Süper ligde mücadele edecek olan Gençler Birliği kamp çalışmalarını tamamlayarak İskele’ye döndü. 1-5 Eylül tarihleri arasında Girne River Side Hotel’de gerçekleştirilen kamp oldukça güzel ortamda verimli geçti. Teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş yönetiminde gerçekleştirilen kampa 22 futbolcu katılırken, Bilal Dericioğlu’nun kafile başkanlığında 1 yönetici ve 1 malzemeci yer aldı. Beş günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yapan Gençler Birliği kafilesi, Ozanköy ve Düzkaya ile de 2 hazırlık maçı yaptı. Antrenmanların dışında otel içerisinde yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan unsurlardı. 

Başkan ve Yönetim Dopingi
Yeni sezon çalışmalarına yoğun bir şekilde kamp programı ile devam eden Gençler Birliği kafilesini kulüp başkanı Mustafa Gülcan, genel koordinatör ve sporcu sorumlusu Salahi Serakıncı ile yöneticilerin kampı ziyaret ederek kafileye moral vermesi dikkat çekerken, kafile başkanı Bilal Dericioğlu kamp boyunca kafile ile birlikte olması ve tüm ihtiyaçların karşılamasında koymuş olduğu katkı ve destek teknik kadro ve futbolcuları memnun etti.

Kalıcı olmak için çalışıyoruz    
Sezon başından beri çok yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren İskele’nin kımızı siyahlı ekibi Gençler Birliği kamp boyunca çabukluk, kuvvet, koordinasyon, kros ve taktiksel olarak yapılan antrenmanlarda futbolcuların istekli arzulu bir şekilde çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirten teknik direktör Ahmet Ogan, çok iyi kamp gerçekleştirerek, güç depoladıklarının altını çizdi. 

Kadro güçlendi
Takım kadrosuna Ali Aydemir, Mehmet Göktaş, Hüseyin Gökşan, Mehmet Çavuş, Mustafa Bakır gibi önemli futbolcuları transfer eden Gençler Birliği yabancı futbolcu kontenjanını ise menajer Erdem Konyar’ın önerisi doğrultusunda teknik direktör Ahmet Ogan tarafından denemeye alınan ve beğenilen forvet oyuncusu Emeka ile orta saha oyuncusu Green’de kadroya dahil edildi. 

Uyum sorunu yaşanmadı
Mevcut kadro ile takıma yapılan transferlerin önemli katkılar sağlayacağını ve takım içi uyumu kısa sürede aşıldığını belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yaklaşan yeni sezon öncesi takım olma yolunda çok önemli mesafeler kaydettiklerini belirtti. Ogan, çok zor geçmesi beklenilen yeni sezonda hedefledikleri noktaya gelebilmek için işi sıkı tutarak koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çalışmalara ara vermeden devem edeceklerini söyledi. 

Altı yıllık özlem bitiyor
Altı yıl aradan sonra süper ligde mücadele edeceklerine vurgu yapan Ahmet Ogan, ligde kalıcı olmak için çalışmalara ara vermeden devem edeceklerini söyledi. Ogan, Girne River Side Hotel’de gerçekleştirdikleri kampta, antrenmanlar için sahayı hizmetlerine açan, Alsancak Yeşilova başkan Redif  Nurel ve yöneticilerine, Alsancak Belediye başkanı Fırat Ataser ve sportif faaliyetler sorumlusu Erhan Günhanlar’a, Doğan Türk Birliği A2 genç takım antrenörü Cenker Kaya’ya şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474