banner564

Voleybol zamanı

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen voleybol kadınlarda 3 takım yarı finali garantiledi

Voleybol zamanı
banner598

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2015-2016 Üniversitelerarası Spor Oyunları’nda voleybol gruplarına dün oynanan ikinci maçlarla devam edildi. 

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda dün, kadınlarda ve erkeklerde ikişer karşılaşma oynandı.
6 okulun A ve B olmak üzere üçerli iki grupta mücadele ettiği kadınlarda, gruplardaki ikinci maçların ardından 3 takım yarı finale yükselmeyi garantiledi.

DAÜ ve ODTÜ bileti kaptı
Kadınlar A Grubu’nda ODTÜ ile UKÜ karşı karşıya geldi. ODTÜ rakibi karşısında zorlanmadan 3-0 kazanan taraf oldu. Bu sonucun ardından UKÜ oynadığı iki karşılaşmayı da kaybederken grupta birer galibiyeti bulunan DAÜ ile ODTÜ son maçlar öncesinde yarı final biletini aldı. Gruptaki son maçta DAÜ ile ODTÜ liderlik için karşılaşacak.

YDÜ ikide iki yaptı
Kadınlar B Grubu’nda oynanan maçta YDÜ, LAÜ’yü 3-0 yenerek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı ve yarı finali garantiledi. Gruptaki son maçta puansız iki takım GAÜ ile LAÜ son yarı finalist olabilmek için karşılaşacak.

Erkeklerde GAÜ ve YDÜ galip
5 okulun mücadele ettiği erkeklerde dün 2 karşılaşma oynandı. GAÜ, UKÜ karşısında 3-1 kazanarak gruptaki ilk galibiyetini elde ederken YDÜ, LAÜ’yü 3-0 ile geçti ve üst üste ikinci galibiyetini alarak 6 puanla liderliğe yükseldi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474