banner564

Yalova'dan federasyona veryansın

Yalova'dan federasyona veryansın
banner598

Yalova Spor Kulübü Koopbank Kıbrıs Kupası’nda yaşanan olaylarla ilgili olarak disiplin kuruluna sevk edilmeleriyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Açıklama şöyle: “KTFF… Biz sizi nereye sevk edelim? Camiamıza karşı sezon başından beri önyargılı ve acımasızca saldırıp her türlü tahrik ve cezaya maruz bırakıyorsunuz. Evet heyecanlı büyük bir taraftarımız var. Kulübümüzü ne kadar zor şartlar altında yaşattığımızı biliyorlar. Büyük bir ailedir Yalova Spor Kulübü. Onlar da bu büyük ailenin önemli fertleridirler. Çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısıyla…
Tek taraflı hiçbir olay söz konusu olamaz. Bir olay varsa sebebiyet veren birileri de vardır. 
Sebebiyet konularını saklayıp, sonuçtan suçlu yaratacaksanız çok adil olduğunuzu söyleyemeyiz. (Bu sezon yaşadıklarımız gibi.) Çok zaman geçmedi hatıralarımızdadır. Hangi kulübe çıkan olaylar karşısında gözlerinizi kapattığınızı, görmemezlikten geldiğinizi gördük. Hangi büyük olayları kulüp ismine göre geçiştiren kararlar aldığınızı gördük. Bizim camiamızı da 3 yıldan beri her türlü işkenceye tuttuğunuzu, adeta intikam alırcasına kararlar üretip gözümüzün yaşına bakmadınız. Şimdi yine aynı filim yayına giriyor anladık açıklamalarınızdan. 
Ancak bu sefer her şey herkesin gözleri önünde yaşandı. Tüm uyarılarımıza rağmen sahada ısrar ettiniz. Protokolü Yalova Spor Kulübü taraftarlarının ortasına oturtarak bütünlüğümüzü, dolayısıyla gücümüzü ve heyecanımızı böldünüz. Final maçında seyircisi bir arada oturamayan takımını coşku ile destekleyemeyen ortam yarattınız. Hakemlerimiz yarı finalde 7 dakika maç uzatıp 9 dakika oynattılar. Bu maçta 5-6 dakika sahaya giren köpek için duran ve değişen oyuncular ve kayıp zaman için 4 dakika maç uzatması gösterip dolmadan maçı bitirdiler. Herkesin gözü önünde tartışmasız 2 penaltıyı çalmadılar. Ofsayt olup olmadığı belli olmayan tartışmalı bir golü iptal ettiler. (Bu dünyada ilk gibi duran hem yarı final maçı hem de final maçında Yalova maçlarının hakemi aynı kişi olması rastlantı mı? İki maç arka arkaya bir takımın maçlarını aynı kişi yönetmiştir.) Kavga yok. TOL Başkanı ve futbolcularının hepsi tebrik edildi. Maçtan sonra sahadan ayrılıp kupa törenine kalmak istemeyen taraftarlara polis kordon oluşturup önce TOL taraftarları çıkacak engeli karşısında ‘Kupa töreni var. TOL taraftarları kupa törenine kalacak, biz de kalmak mecburiyetinde değiliz’ tartışmasını anlamadan olay varmış kabulü ile bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldunuz. İstifa çağrısı birçok kez taraftarlarca kendi başkanlarına da yapılmaktadır o anlık bir tepkinin yaşananlara bağlı olduğunu ve uygulamalarınıza tepkiyi yine KTFF’ye karşı saydınız. Karşılıklı küfürler tasvip edilmez, edilemez. 14 15 yaşlarında bir çocuğun duygusal anında yazdığı kelimenin peşine düşüp midayı yakalamışçasına çocuğun ismini de vererek duyuru yapmak sizi haklı kılmaz. Yalova düşmanlığı kimseye bir şey kazandırmaz. Bize yaptığınız düşmanca uygulamaları biz kime sevk edelim ey KTFF?"

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473