banner564

Gençler Ata’nın izinde

TED Koleji’nde düzenlenen 19 Mayıs törenlerinde büyük coşku yaşandı

Gençler Ata’nın izinde
banner598
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde dün düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı. 
Okul Kampüs Alanı içindeki Dr. Fazıl Küçük Spor Kompleksi içinde yer alan ve bando eşliğinde yürüyüş kortejiyle başlayan tören eşsiz lider Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Okul idarecilerinin öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi” okundu. Daha sonra öğrenciler hep bir ağızdan “Gençliğin Ataya Cevabı”nı seslendirdi. 
Yıl içerisinde çeşitli spor dallarında okulunu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilere TED Kuzey Kıbrıs Koleji Genel Koordinatörü ve Okul Müdürü Sevinç Boztuna ve Müdür Yardımcıları Sezan Numanoğlu ve Mehmet Hacıelmaz tarafından ödülleri takdim edildi. Tribünleri dolduran velilerin heyecanla izlediği törenlerde öğrenciler hazırladıkları dans gösterilerini sunarken oldukça renkli ve anlamlı görüntüler ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474