banner564

Yaprak dökümü

Southampton, ideal 11'inden 5 futbolcusunu Premier Lig'in büyük kulüplerine kaptırdı

Yaprak dökümü
banner598
Geçtiğimiz sezon Premier Lig'i 8'inci sırada tamamlayan Southampton'da yaprak dökümü yaşanıyor. İngiliz ekibi, ideal 11'inden 5 futbolcusunu Premier Lig'in büyük kulüplerine kaptırdı.
Southampton'da yaprak dökümü yaşanıyor. Özellikle kadrosundaki genç ve yetenekli oyuncularla dikkat çeken Southampton'da yıldızlar bir bir Premier Lig'in büyük kulüplerine gidiyor.
Arjantinli Menajer Mauro Pochettino’yu Tottenham'a yollayan Southampton yeni sezonda Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman yönetiminde mücadele edecek.
İngiliz kulüp ilk olarak geçtiğimiz sezon 35 maçta forma giyen Luke Shaw'u 37.5 milyon euro'ya Manchester United 'a sattıktan sonra takım kaptanı Adam Lallana'yı da Liverpool'a gönderdi. Kırmızılar, Lallana dışında Southampton'dan Rickie Lambert ve  Dejan Lovren'i de renklerine bağladı. Southampton'dan son ayrılan isim takımın 19 yaşındaki sağ beki Calum Chambers oldu. Chambers, 20 milyon euro karşılığında Arsenal'in yolunu tuttu.
Ayrılan oyunculardan kasasına 119 milyon euro girmesine karşın Southampton'ın bu isimlerin yerini doldurması kolay olmayacak. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, takımdan iki önemli oyuncunun daha ayrılması gündemde...
Geçtiğimiz sezon 17 gole imza atan Jay Rodriguez ile Fransız orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin Tottenham'ın kıskacında... Bu iki futbolcunun ayrılması durumunda Southampton geçtiğimiz sezonki ideal 11'inden 7 oyuncuyu kaybetmiş olacak.
Geçtiğimiz sezonu 8. sırada bitiren Southampton  şu ana dek kadrosunu sadece 2 oyuncuyla güçlendirebildi. Koeman'ın Feyenoord'tan öğrencisi Graziano Pelle takıma katılan ilk isim oldu. Pelle'nin yanı sıra dusan tadic de kadroya katıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474