banner564

Yarsuvat’ın oyu Özbek'e

Yarsuvat, Dursun Özbek için "Gönül rahatlığıyla görevi ona teslim edebilirim" dedi

Yarsuvat’ın oyu Özbek'e
banner598
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulda oyunun rengini belli etti. Yarsuvat, Dursun Özbek için "Gönül rahatlığıyla görevi ona teslim edebilirim" dedi.
Duygun Yarsuvat sözlerinin başında Dursun Özbek için, "Çok iyi şeyler söylemem gerekir. Güzel bir seçim atmosferine girdik. Bir ay sonra da seçimimizi yapacağız, Galatasaray yoluna devam edecek" dedi.
Dursun Özbek'e desteğini belirten Yarsuvat, "Dursun benim başkan yardımcımdı. Ona itimat edip beraber yoka çıktık. Çok iyi şeyler yaptık. Gönül rahatlığıyla görevi ona teslim edebilirim" diye konuştu.
Özbek'ten de Yarsuvat'a teşekkür
Dursun Özbek de Duygun Yarsuvat'ın desteğine teşekkür ederken, "Sayın başkanım bana gösterdiği itimat ve anlayış için teşekkür ederim. Kendisinden çok feyz aldım. Kendisi çok deneyimli, Galatasaray'ın unutulmaz abidelerinden birisi. Hem yönetime hem de benim kişiliğime çok katkısı oldu. Bayrağı ileriye taşımak için gereken her şeyi yapacağız. Galatasaray'ın en zor döneminde görev aldık. Başarılı da işler yaptık, kendisinin gözü geride kalmayacak. Bayrağı daha da ileri taşıyacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı.
Daha sonra söz alan Duygun Yarsuvat, "Bir yıldıza talibiz. 4. yıldızı aldıktan sonra cebine koyacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474