banner564

Yatırım zamanı 

Birçok önemli oyuncusunu gözden çıkaran Ozanköy, bir dizi önlemler aldı

Yatırım zamanı 
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Gülhan Karaaziz’den görevi devralan Mustafa Karabina Ozanköy’ün artık sıkıntılar çekmemesi için bir takım önlemlere gideceğini söyledi. Birçok önemli oyuncularını bonservisli olarak verdiklerini ve gelir getirici yatırım yapma adına düğmeye bastıklarını anımsatan Ozanköy Kulüp Başkanı Mustafa Karabina kısa süre içerisinde yapılan faaliyetleri herkesin göreceğini söyledi.

Karabina: Ozanköy sahipsiz değildir
Ozanköy Kulüp Başkanı Mustafa Karabina 8 yaşından beri kulübün içinde olduğunu tek yapmadığı işin başkanlık olduğunu başkanlığı da bu dönemde severek yapacağını söyledi. Ozanköy Mustafa Özkayım Stadyumu’nun yanında bulunan kulübe ait araziyi yatırım amaçlı kullanacaklarını ve kulübün artık kendi ayakları üzerinde durması için ciddi girişimler başlatacaklarını ifade etti.

Özümüzle mücadele edeceğiz
Ozanköy Kulüp Başkanı Mustafa Karabina takımın birçok önemli ismini ellerinden çıkardıklarını ve öze dönüş adına düğmeye bastıklarını ifade eden Mustafa Karabina Okan Atav nezaretinde yeni sezon için çalışmalara başladıklarını ifade etti. Ozanköy’ün çok ciddi zorluklarla mücadele ettiğini maddi olarak sıkıntılar yaşadığını aktaran Mustafa Karabina tüm bu negatif etkenlerden kurtulmak adına köylülerle birlikte elbirliği içinde Ozanköy’ü hak ettiği yere getireceklerini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473