banner564

Ziynet Sali, doğduğu yer olan Dilekkaya'da ilki düzenlenen Hellim Festivaline katıldı

Köylülerine sürpriz yaptı

Ziynet Sali, doğduğu yer olan Dilekkaya'da ilki düzenlenen Hellim Festivaline katıldı
banner598

 Ülkemizin yetiştirdiği Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Ziynet Sali, doğduğu yer olan Dilekkaya'da ilki düzenlenen Hellim Festivalinde hem köylülerine hem de KKTC halkına güzel bir sürpriz yaptı. Ziynet Sali ve Erkan Erzurumlu önceki akşam gerçekleşen festivalde sahne alarak en güzel ve en özel şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi. Ülkemizin en sevilen gruplarından SOS de birbirinden güzel şarkılarıyla geceye son noktayı koydu.

Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı köylerde her yıl geleneksel olarak gerçekleşen festivallerin arasına bu yıl ilk kez katılan "Dilekkaya Hellim Festivali", bir ilk olmasına rağmen muhteşem atmosferiyle Mesarya halkını coşturdu. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, etkinliği düzenleyen tüm belediye çalışanlarına, Dilekkaya’daki komiteye, muhtara ve tüm kararları birlikte aldığı meclis üyelerine teşekkürlerini sunarken, birincisi muhteşem olan festivalin diğer yıllarda çok daha iyi olacağını söyledi. 
Dilekkaya’da hellim ikramı ile başlayan festivale; Başbakan Ersin Tatar, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Milletvekilleri Sıla Usar ve Özdil Nami, 14. Zırhlı Tugay Komutanı Murat Dirican, Tugay Kurmay Başkanı Mustafa Çaykuş, 28. Mekanize Piyade Alay Komutanı Mehmet Sivcan, 14. Zırhlı Tugay Komutanı Yardımcısı Erol Umut, Dilekkayalılar, civar köy muhtarları ve Mesarya bölgesi halkı katıldı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473