banner564

YDÜ Tenis Bayan Takımı Şampiyon

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 09-12 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Tenis 2. Ligi'nde mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Tenis Bayan takımı grubundaki tüm maçları alarak Şampiyonluğa adını yazdırdı ve 1.lige yükseldi

YDÜ Tenis Bayan Takımı Şampiyon
banner598
YDÜ Tenis Bayan Takımı Şampiyonluğa adını yazdırdı
 Birinci gün Karadeniz Teknik Üniversitesi  ve Atılım Üniversitesini 3-0 mağlup eden YDÜ, ikinci gün grubun iddialı takımı Çukurova Üniversitesiyle yaptığı maçı da  3-0 almayı başardı. Ardından Adıyaman Üniversitesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi maçlarını da kazanan YDÜ  grubunu birinci tamamlayarak I. Lig’e çıkmaya hak kazandı.  
Yakın Doğu Üniversitesi Kafile Başkanı Pınar Denk Acar yaptığı açıklamada “ Yakın Doğu Üniversitesi olarak adımıza yakışır şekilde mücadele ederek, bir üst lige çıkmayı ne kadar çok istediğimizi kanıtladık” diyerek “ oyuncularımız her maçına final maçı ciddiyetiyle çıkarak 3 günlük süreçte gerek teknik gerekse taktik olarak dikkatleri çeken takım oldu.
2015-2016 sezonunda Türkiye Tenis I. Ligi’nde mücadele edeceğimizden dolayı mutluyuz. İdareci ve antrenörler olarak tüm oyuncularımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı kutluyoruz” dedi. Yakın Doğu Üniversitesi kafilesi yarın yapılacak ödül töreninden sonra  13 Mart 2015 Cuma günü Ada'ya  dönecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473