banner564

YDÜ’nün rakibi BLMA

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, 9. hafta karşılaşmasında Fransız takımı konuk ediyor

YDÜ’nün rakibi BLMA
banner598
FIBA Kadınlar Euroleague’de geçen sekiz haftada elde ettiği yedi galibiyetle mücadele ettiği B Grubu’nda liderliğini devam ettiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, 9. hafta karşılaşmasında Fransa’nın BLMA takımını konuk ediyor.
Yakın Doğu Üniversitesi-BLMA müsabakası, bugün, KKTC saati ile 17.30, TSİ ile 18.30’da, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.
Karşılaşma, BRT1 HD ve www.fiba.com web adresinden naklen yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi istikrarını koruyor
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Euroleauge’de toplamda sadece 2 yenilgi alırken, oyuncuların form durumlarıyla da göz dolduruyor.
Takımın yıldız oyun kurucusu Courtney Vandersloot Euroleague’de bugüne kadar sahaya çıktığı maçlarda 13.6 sayı, 7.8 asist, 5.1 ribaunt ortalamalarıyla oynarken, hem Euroleauge hem de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde asist kategorisinde ilk sırada bulunuyor. WNBA’de sergilediği performansla ABD Milli Takımı seçmelerine çağrılan Kayla McBride ise Euroleague’de elde ettiği 17.3 sayı ortalaması ile ligin en skorer ilk 3 oyuncusu arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473