banner564

Yeni Boğaziçi istediğini aldı 1-1

Lefke geriye düştüğü maçta Cedric’in penaltı golü ile beraberliği yakaladı

 Yeni Boğaziçi istediğini aldı  1-1
banner598
YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.
HAKEMLER: Emre Öztaşlı-Emine Yarkın-Zekai Töre
LEFKE: Mehmet-M.Toros-Aykut-Zihni-Rahmi-Semih(Berk dk.29(Kaan dk.83)-Allen-Candy-Cedric-Burak(Zekai dk.54)-Yılmaz
Y.BOĞAZİÇİ: Ersoy-Burçin-Keita-Nodar-İsmail-Haşim-Zübeyir-Mustafa(Hüseyin dk.63)-Tugay(Ahmet dk. 88)-Ramadan (İbrahim dk.90)-Israel Tety
GOLLER: Dk. 33 Nodar(Y.BOĞAZİÇİ), Dk. 51(pen) (LEFKE)
Kırmızı Kart: Zihni Temelci dk.44( LEFKE)

Abdullah ZAİFOĞLU
Süper Lig’de ilk hafta maçlarından biri olan Lefke-Y.Boğaziçi maçında takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadılar.
 4. dakikada gelişen Lefke atağında Burak’ın pasında kaleci Ersoy ile karşı karşıya kalan Cedric topu kalecinin üzerine vurarak takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu. 
 24. dakikada Y.Boğaziçi takımından Mustafa’nın kullandığı korner atışında defanstan seken top ağlara gitmek üzereyken Cedric tarafından uzaklaştırıldı.
 33. dakikada Y.Boğaziçi öne geçti. Bu dakikada Zihni rakibini kendi yarı alanında on sekiz çizgisine paralel bir yerde faul ile durdurdu. Faul atışını kullanan Tugay oldu. Topu arka direkte iyi takip eden Nodar kafa ile topu ağlara yollayarak Y.Boğaziçi’ni deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 37. dakikada Lefke’den Burak’ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Ersoy direk dibinden topu kornere atarak mutlak bir golü önlemiş oldu.
 43. dakikada Allen’in Y.Boğaziçi ceza alanının hemen dışında düşürülmesiyle Lefke serbest vuruş kazandı. Yılmaz’ın kullandığı serbest vuruşta top önce üst direğe sonra yere vurarak oyun alanına döndü, defans topu uzaklaştırdı. 
44. dakikada rakibine faul yapan Zihni ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kalınca Lefke sahada 10 kişi kaldı
 48. dakikada Y.Boğaziçi takımından Mustafa’nın kullandığı korner atışında defans oyuncusu Aykut kafa ile kale önünden topu uzaklaştırmayı başardı.
 51. dakikadaki Lefke atağında Candy rakip ceza alanı içinde İsmail tarafından düşürüldü. Hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Allen skoru 1-1 yaptı.
 84. dakikada ani gelişen Lefke atağında Zekai sağ taraftan Y.Boğaziçi ceza alanına girdiği anda sert vurdu, fakat top yan ağlarda kaldı.
 Maç da bu sonuçla sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.
 U-21 gençler maçını Y.Boğaziçi gençleri 6-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474