banner564

Ne olduğunu bilmezmiş

700 adet cinsel gücü artırıcı Kamagra jel ile tutuklanan Tamer Sedefoğlu, herkesi şaşırtan bir savunma yaptı

Ne olduğunu bilmezmiş
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Limanı’nda önceki gün yapılan aramalar sonucunda, kullanımındaki tır içerisinde 2 bin 970 paket kaçak sigara ile 700 adet cinsel gücü arttırıcı kamagra jel bulunan Tamer Sedefoğlu, dün tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Polis memurunun şahadetine göre Tamer Sedefoğlu, 3 bin TL karşılığında siyah poşet içerisinde getirdiği malların gümrüksüz olduğunu bilmediğini iddia etti. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engin Yıldız, 22 Eylül 2017 tarihinde, saat 15.20’de, Gazimağusa Limanı’na gelen bir gemide bulunan zanlının kullanımındaki tır içerisinde yapılan aramada, 2 bin 970 paket gümrüksüz sigara ile 700 adet cinsel gücü arttırıcı “kamagra” jel bulunduğunu söyledi. 

3 bin lira karşılığında getirmiş
Zanlının konu sigaralar ve kamagraları kime getirdiğinin araştırıldığını belirten Yıldız, zanlının kendilerine yapmış olduğu beyanda, gümrüksüz sigara ve jellerin bulunduğu siyah poşetlerin kendisine Türkiye’de adını bilmediği bir kişi tarafından verilerek, 3 bin TL karşılığında Gazimağusa Limanı’na götürmesini istediğini ve poşetlerin içerisinde ne olduğunu bilmediğini iddia ettiğini aktardı. Yıldız, zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474